Ali Koç, Cocu'yu neden seçtiklerini açıkladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni teknik direktör Cocu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, Cocu'yu neden seçtiklerini açıkladı!
Ali Koç, Cocu'yu neden seçtiklerini açıkladı!
GİRİŞ 22.06.2018 14:05 GÜNCELLEME 22.06.2018 14:52
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Phillip Cocu ile yapılan anlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 1 yıldır Cocu üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Cocu tercihi hakkında konuşan Koç, "1 yılı aşkın bir süredir, Sportif Direktörümüz Damien Comolli kendisine verilen vizyon ve hedefler çerçevesinde araştırmalarını sürdürüyordu. Yapılan araştırma kapsamında Phillip Cocu öne çıkan adayların başında geliyordu. Teknik direktör kriterlerimiz arasında, Phillip Cocu'da öne çıkan özellikler heyecan verici atağa dayalı bir futbol stili, birlikte çalıştığı oyuncuların performansını geliştirme özelliği, münferit oyuncuların performansından ziyade takım performansına verdiği öncelik, bugüne kadar yaptığı çalışmalar içerisinde altyapılara verdiği önem, saha içi ve saha dışındaki güçlü liderlik yapısı ve bütün bunlarla birlikte, PSV'de çalıştığı süre içerisinde 4 yılda 3 şampiyonluk elde etmesiydi. Phillip Cocu'nun hem Fenerbahçe camiasına, hem de Türk Futbolu'na hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 33
  • Mış muş... 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya hala Aykut kocaman diyenler var. Yahu bir Fenerli olarak sırf Aykut'un oynatmaya çalıştığı pasif futbol nedeniyle maç izlemeyi bırakmıştım. İzlediklerim de ise uyuya kalıyordum. Soldan sağa top geçişleri zaten 90 dakikalık maçın 60 dakikasını oluşturuyor. Aykut Kocaman efendi biri olabilir. Feneri çok seviyor olabilir ama Fenerbahçe'yi çalıştırabilecek kapasitede değil. Öyle bir takım kuracaksın ki 4 pasta karşı kalede olacaksın ve şutunu çekeceksin. Öyle sola at sonra sağa at sonra kaleciye ver sonra kaleci stopere atsın o da ortaya atsın ortadan tekrar stopere gelsin... Bırakın yaa.
    Cevapla
  • katip 5 yıl önce Şikayet Et
    dimdi herkes diyorki aykut kalacakti .sanki adam kendi istegi ile giti.!kalsaydi oda olmayacakti.hoca kendini bitirdi .aliye gelirsek tehlieli azize kumpas olmus olabilir bu ali acayip
    Cevapla
  • KanuniTR 5 yıl önce Şikayet Et
    Öyle sanıyorum ki bu adam kumpasla geldi başa.. Not alın bir kenara bu dediğimi.. Aziz Yıldırıma ciddi bir oyun var ortada ama bakalım ne zaman çıkacak..
    Cevapla
  • idris reis 5 yıl önce Şikayet Et
    cocu da kim seneye fener 3. olsun 3. oldum diye şampiyonluk turu atsın seneye 3. lük büyük başarıdır cocu da yolcu ali den kıllanıyom arkadaş
    Cevapla
  • Teo man 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hoca bir kurusunu birakma senin biraktigin parayla cocunun tazminatini odeyecekler.kerizmisin soke soke al
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle