İşte Comolli'nin getireceği teknik direktör!

Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Damien Comolli, dünyaca ünlü teknik adam Juande Ramos'u sarı-lacivertli ekibin başına getirmek istiyor.

İşte Comolli'nin getireceği teknik direktör!
İşte Comolli'nin getireceği teknik direktör!
GİRİŞ 07.06.2018 12:53 GÜNCELLEME 07.06.2018 13:01
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de yeni başkanın Ali Koç olmasının ardından İstanbul'a gelen Damien Comolli'nin planları belli oldu. Comolli'nin aklındaki teknik direktörün Juande Ramos olduğu belirtiliyor.

Comolli'yi yıllarca yakından takip eden Daily Star gazetesi muhabiri Simon Mullock ve Ouest France gazetesi muhabiri Nicolas Mangeard, ünlü Sportif Direktörün olası transferleriyle ilgili açıklamlarda bulundu.  Mullock, "Comolli'nin teknik direktör olarak kafasındaki isim Juande Ramos olur. Çünkü Tottenham'da birlikte çok uyumlu çalıştılar. Ayrıca Ramos iki yıldır boşta ve dinlendi. Yeniden büyük başarılara imza atmak için Fenerbahçe'ye seve seve gelir" cevabını verdi.



Mullock Comolli'nin futbolcu tercihleri için "Yıldızları ikna etme konusunda tam bir kurttur. Schalke'den Konoplyanka, Milan'dan Nikola Kalinic olabilir" dedi. Muhabir Mangeard ise , "Chelsea'de tutunamayan ama kaliteli bir stoper olan Kurt Zouma, Wolfsburg'da düşüşe geçen Josuha Guilavongui isimlerini verebilirim" dedi. (Fotomaç)

YORUMLAR 53
  • Reis 5 yıl önce Şikayet Et
    Zico veya ersul yanal istiyoruz
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben de kaç yıldır top oynamıyorum. Neden Fenerbahçe'ye hoca olmayayım... En isabetli çözüm eldeki hocamız: Aykut KOCAMAN
    Cevapla
  • abdulkadir 5 yıl önce Şikayet Et
    alın size bir ülke parasını çarçur a örnek
    Cevapla
  • gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    hic duymadim dünyaca Ünlü real madrideki Ramos dünyaca ünlü
    Cevapla
  • Kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    Battik desenize arkadas vatandas kim varsa kulübe dolduracak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle