Ali Koç'un ilk icraatı! Resmen açıklandı

Fenerbahçe'nin bu akşam oynayacağı final maçı öncesinde, resmi hesaptan gece geç saatlerde bir paylaşım yapıldı.

Ali Koç'un ilk icraatı! Resmen açıklandı
Ali Koç'un ilk icraatı! Resmen açıklandı
GİRİŞ 05.06.2018 10:25 GÜNCELLEME 05.06.2018 10:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

.Yapılan duyuruda, "Ülker Arena'da oynanacak final serisi maçlarında 417-418 numaralı bloklarda bilet satışı yalnızca ana gişeden ve öğrenci kimliği ibrazıyla “kişi başı bir bilet” olacak şekilde yapılacaktır. Bu bloklar için bilet fiyatı 15 TL’dir ve koltuk düzeni olmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Bu bloklarda Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Anadolu GFB taraftar grubu maçları takip ediyordu... Taraftara açık gerçekleşecek törenle bugün mazbatasını alacak olan Ali Koç, akşam da 21:00'da TOFAŞ ile oynanacak final serisinin ilk maçına gidecek. Sarı-Lacivertli takımda kulüp başkanı olarak ilk resmi maçına çıkacak olan Koç'un, maç öncesi Obradovic'in yanına giderek başarı dileklerinde bulunacağı öğrenildi...

 

 

YORUMLAR 5
  • millet 5 yıl önce Şikayet Et
    aykut,hasan ali,ismail,topal,josef,alper,fernadao,ozana verilen paralarla adam gibi kaç oyuncu alınırdı.bal yapmaz arıları aldınız taraftarı verem ettiniz taraftarda azizi attı sıra bu oyuncuları satarak elden çıkarıp yene teknik direktör ve hızlı yetenekle dikine oynayan bir takım kurmak o da Ali Koç sana düşüyor bu kadar oyun vefasını göstermelisin.
    Cevapla
  • Fikri 5 yıl önce Şikayet Et
    Tinercilere bilet yok. Tek Reis Sefa Reis
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    ne koç muş be gündemin önüne geçti adam artık hepiniz koç olursunuz
    Cevapla
  • Temel candan 5 yıl önce Şikayet Et
    Tapar gibi bakiyorlar bence utanç verici resim veriyor fbliler Utandim
    Cevapla
  • zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    başta aykut kocaman ve volkan demirel ,alper,ismail,ozan,topal,souza,isla,netto,dirar kesinlikle bi işe yaramaz. gönderilmeli yada kiralık gitmeli.
    Cevapla