Fernandao: 'Beşiktaş maçına hazırız'

Fenerbahçe'nin Brezilyalı santrforu Jose Fernandao, Beşiktaş'la oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına hazır olduklarını belirtti.

Fernandao: 'Beşiktaş maçına hazırız'
Fernandao: 'Beşiktaş maçına hazırız'
GİRİŞ 16.04.2018 17:24 GÜNCELLEME 16.04.2018 17:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

FBTV'ye açıklamalarda bulunan Fernandao, Beşiktaş'a karşı zor bir maça çıkacaklarını ifade etti.

Eşleşmenin ilk ayağında deplasmanda iyi bir performans gösterdiklerini vurgulayan Fernandao, "Beşiktaş'a karşı oynamanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Beşiktaş karşılaşmasına hazırız. Onların stadına gittiğimizde çok iyi bir maç çıkardık. Şimdi ikinci maçı kendi sahamızda oynayacağız. Bana göre, taraftarlarımızın desteğiyle kesinlikle bu maçtan mutlu ayrılan taraf biz olacağız." diye konuştu.

Derbi mücadelesi öncesinde taraftara destek çağrısında bulunan tecrübeli futbolcu, şunları söyledi:

"Taraftarlarımızdan ricam, stadımıza gelsinler, bizi desteklesinler, bizim arkamızdaki o büyük güçlerini göstersinler. Biz saha içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Dileğimiz, o maçtan bizi finale taşıyacak bir sonuçla ayrılmak. Finalde olmak istiyoruz."

Fernandao, sarı-lacivertli formayla 100. maçını geride bıraktığı için çok mutlu olduğunu ve bu sayıyı yukarılara taşımak istediğini de sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Alibeyköylü 5 yıl önce Şikayet Et
    Sadece sen değil Aykut kocaman ve hakemler de hazır maça. Sahada bileğiyle Beşiktaşı bükemeyen fenerbahçe anca hakemlerle ve TAÇ gibi bahanelerle yenmeye çalışacak yine.
    Cevapla