Derbiye meşale sokan taraftarlar serbest!

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine davul içerisine gizledikleri meşaleleri soktukları gerekçesiyle gözaltına alınan Fenerbahçeli 5 taraftar, “Spor müsabakalarını seyirden men" cezası verilerek serbest bırakıldı.

Derbiye meşale sokan taraftarlar serbest!
Derbiye meşale sokan taraftarlar serbest!
GİRİŞ 27.02.2018 16:40 GÜNCELLEME 27.02.2018 16:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Destek için adliyeye gelen çok sayıda taraftar marşlar eşliğinde adliyeden ayrıldı.  

Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında tribünlere davul içinde meşale soktukları gerekçesiyle Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 5 taraftar emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. “Spor alanlarında yasak madde bulundurmak ve temin etmek" suçlamasıyla Spor Suçları Soruşturma Bürosu Savcılığı'nda ifade veren 5 taraftar, “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna muhalefet" ve “Ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçlarından serbest bırakıldı. 5 taraftar hakkında “Spor müsabakalarını seyirden men" cezası verildi. 

 

 

5 taraftara destek vermek için adliyeye gelen yüzü aşkın taraftar da arkadaşlarının serbest bırakılmasının ardından marş ve sloganlar atarak adliyeden ayrıldılar. 

YORUMLAR 4
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım o meşaleleri aramadan nasıl geçirdilerde stada soktular? ben elimdeki çekirdeği sokamadım güvenlik aramada yasak diye aldı
    Cevapla
  • halıcı 6 yıl önce Şikayet Et
    birkaç yıl önce bir stad görevlisi bu torpil meşale tarzı maddelerin yonetimlerce taraftar gruplarina dagitildigini söylemişti...
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlar maşa bunlar belkide ilk defa maca gittiler arastirilsin bence tipleri hic suc isleyecek gibi durmuyor
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    tutuklansinlar. Yoksa bu ülkede suç, şiddet ve terör olayları bitmez. Kimsede ağlamasın boşuna sporda şiddet niye bitmiyor diye. Sizin gibi Adaletciler yüzünden.
    Cevapla