Şanlı: F.Bahçe şampiyon takım gibi oynadı!

Fenerbahçe, Kasımpaşa engelini 4-2'lik skorla geçerken sarı-lacivertlilerin efsane futbolcularından Tuncay Şanlı konuştu.

Şanlı: F.Bahçe şampiyon takım gibi oynadı!
Şanlı: F.Bahçe şampiyon takım gibi oynadı!
GİRİŞ 04.12.2017 09:48 GÜNCELLEME 04.12.2017 09:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Kasımpaşa engelini 4-2'lik skorla geçerken sarı-lacivertlilerin efsane futbolcularından Tuncay Şanlı BeIN Sports ekranlarında övgü dolu sözler sarf etti.

Tuncay Şanlı, "Fenerbahçe şampiyon takım gibi oynadı" sözlerini kullanırken şu şekilde konuştu.

FENERBAHÇE'Yİ ÇOK BEĞENDİM

"Sezon başından bu yana en çok keyif aldığımız Fenerbahçe'ydi. Bütün Fenerbahçe camiası inanılmaz keyif almıştır, biz de izlerken çok keyif aldık... Şöyle bir enteresanlık var; santraforlar az gol atmış, ama Fenerbahçe şu anda ligin en çok gol atan takımı. Fenerbahçe'nin nasıl bir kulüp olduğunu sahadaki oyuncular ve taraftar gösterdi. Bir şampiyon takım gibi oynadı. Ben çok beğendim"

ŞENER DE ÇOK İYİ OYNADI

"Giuliano iki gol attı ve inanılmaz oynadı ama Şener'e de ayrı bir parantez açmak lazım. Müthiş oynadı ve sağ tarafı çok iyi kullandılar. Fenerbahçe böyle oynarsa taraftar stadı doldurur. Bundan sonraki maçlarda bu tempo devam edecek mi onu göreceğiz. İlk devreden sonra acaba "Bu tempo devam eder mi takım yorulur mu?" dedik ama tam tersi üstüne koyarak devam etti"

İŞTE ÖZLENEN FENERBAHÇE

Tuncay Şanlı'nın açıklamaları sonraı Güntekin Onay ise, "Gerçekten müthiş bir hırs, müthiş bir efor, müthiş bir tempo, becerili işler de var bunun içinde. İşte özlenen, işte istenen Fenerbahçe" dedi.

YORUMLAR 3
  • hocaninisizor 6 yıl önce Şikayet Et
    sener hak ediyor formayi en azinda hirsi ve caliskanligi yeter
    Cevapla
  • Koçyazılı 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbol güzel ama, deplasmandada aynı oyunu oynayalım. Yıllardır sıkıntılı maçlar izlemekten usandık
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Şener'i kesme , İsla'yı sol bekte dene ne olur.
    Cevapla