Ali Şen: Fenerbahçe Galatasaray'ı yener

Fenerbahçe camiasında başta Aziz Yıldırım ve eski başkanlardan Ali Şen olmak üzere herkes Galatasaray galibiyetinden emin.

Ali Şen: Fenerbahçe Galatasaray'ı yener
Ali Şen: Fenerbahçe Galatasaray'ı yener
GİRİŞ 18.10.2017 15:19 GÜNCELLEME 18.10.2017 15:19
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Yeni Malatyaspor galibiyeti sonrası moraller yüksek. Kritik Galatasaray derbisine odaklanan sarı-lacivertli camia galibiyete kesin gözüyle bakıyor. 

AZİZ YILDIRIM'DAN SAMANDIRA'YA ÇIKARMA

Her derbi öncesi olduğu gibi Başkan Aziz Yıldırım, Samandıra'da mesaiye başladı. Derbiye kadar antrenmanlara gidecek olan Yıldırım, oyuncularla da sohbet ederek son durumunu öğreniyor. Bu derbinin havasını defalarca kez yaşayan Volkan Demirel ve Mehmet Topal, ilk kez derbiye çıkacak olan yabancı oyunculara atmosferi anlatarak motivasyonlarını yükseltiyor. 

Aykut Kocaman ve öğrencilerinin Galatasaray derbisinden galip geleceklerine inançları tam. Aziz Yıldırım da Samandıra ziyaretleri sırasında futbolculara galip geleceklerine inandığını söylüyor.

ALİ ŞEN'E GÖRE FENER 2-0 KAZANIR

Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, pazar günü ligin gidişatını belli edecek Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

Radyospor'a konuşan Ali Şen; "Aykut Kocaman uzun yıllar futbolcu olarak bu dünyanın içindeydi, daha sonra teknik direktör oldu. Nereye giderse gitsin, demek ki farkın suni olduğunu görüyor. Pazar akşamı Fenerbahçe, Galatasaray'ı 2-0 yener ve fark 5’e iner. Bir antrenörün hep hedefi olmalı. Fenerbahçe’nin teknik direktörü yenmeye gideceğiz diyor. Fark var, ama o fark kapanacak. Öne geçeceğiz diyor. Buna inanan bir teknik direktör oyuncularını da inandırır. Sezon başından beri şampiyon olacağız diyor. Anlaşılıyor ki bu dediğini yapacak." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 18
  • isvicreli 6 yıl önce Şikayet Et
    Ali şen başkan gs şampiyon unuttun galiba bunadinmi ne .
    Cevapla
  • yunus can 6 yıl önce Şikayet Et
    korkmadan kora kor oynarsa fener yenilmez
    Cevapla
  • halili 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru diyor. Nedenlerini biliyor ondan. Gs nin yenmesi için oyun olarak ezmesi lazım. O zman anca 1-0 yenebilir
    Cevapla
  • abduelkerim CCC 6 yıl önce Şikayet Et
    suni gundem yav
    Cevapla
  • xxxyyy 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerin yenmesi için ne gerekiyorsa yaparlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle