F.Bahçe yöneticisi hakem odasına gitti!

Fenerbahçeli yönetici Ali Yıldırım maçın ardından hakem odasına giderek "Açın kapıyı." dedi. Bülent Yıldırım kapıyı açtırmadı.

F.Bahçe yöneticisi hakem odasına gitti!
F.Bahçe yöneticisi hakem odasına gitti!
GİRİŞ 29.09.2017 22:25 GÜNCELLEME 29.09.2017 23:43
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Mücadele sonrası en çok tartışılan isimlerden biri olan hakem Bülent Yıldırım'ın kararları Fenerbahçeliler'i çılgına çevirdi. Özellikle Aykut Kocaman saha içerisinde hakeme tepkisi belirtti.

Olaylar durulmadı ve koridorda da devam etti. Fenerbahçe'de futbol şubesinden sorumlu Asbaşkan Ali Yıldırım, hakemlere çok sert tepki gösterdi

Ali Yıldırım, hakem odasına girmeye çalıştı ancak görevliler tarafından buna izin verilmeyince tepkisini küfürlü bir şekilde dile getirdi ve sinirlenerek olay yerinden uzaklaşarak Fenerbahçe kafilesinin bulunduğu soyunma odasına gitti.

YORUMLAR 53
  • Merlin 6 yıl önce Şikayet Et
    97 dakikada 1 şut atabildik ama kusura bakmayın sizi suclayacagiz mi demeye gittiler
    Cevapla
  • Hakem 6 yıl önce Şikayet Et
    Ilk yarida 2 kirmizi kart görmemiz lazımdı niye vermediniz diye soracaktır herhalde
    Cevapla
  • Bambi 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk hakemleri arasından fenerbahçe maçlarını en çok yöneten hakem. Neredeyse 3 haftada bir fener maçlarını yönetiyor ve bu maçların yüzde 99 unu fener kazanıyor. Bu hakem şansa mı yoksa bilerekmi fener maçlarına veriliyor bir düşünün.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Noldu dövcen mi ha haha
    Cevapla
  • forza 6 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu yüzden efendi Bjk. Oyun oynamadan tek kırmızıys tepki göster. Gol attın da vermedi mi. Penaltını vermedi. Bunlarda olsa aynı olurduk. O zaman siz stadı yıkardınız bizimki de küfür etmiş sinirle bu adam betondan mı bu kadar haksızlığa rağmen. Anlayana iyi Anlamayan USLU bir çocuk gibi davranır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle