Aykut Kocaman'dan flaş Diego Costa açıklaması

Spor Toto Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman'dan Diego Costa açıklaması geldi.

GİRİŞ 07.09.2017 15:50 GÜNCELLEME 08.09.2017 13:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman sabah yapılan antrenmanın ardından basın mensupları ile sohbet toplantısı yaptı.

"Diego Costa transferi çok yakındı. Şu ana kadar bir durum değiştiyse onu bilemem. Görüşmeler çok yakın gidiyordu ancak olumsuz. Artık bu akşam ve yarın var süre için. 2-3 oyuncuyla temasımız sürüyor, son bir hamle yapılacak gibi görünüyor. Ofansif ve kenar oyuncusu olabilir. Diego Costa çok başka bir oyuncu. Fernandao önümüzdeki haftadan itibaren takımdaki oynayabilecek isimlerden birisi olacak. Forvete de takviye olabilir, kenar bölgesine de takviye olabilir. İki yönlü bir orta saha da olabilir. Benim isteğim 3 pozisyon için de birinin olması. Ama transfer olmazsa bile elimizdeki kadro yeterli. Önümüzdeki 4 maçta 1 adım daha yukarı çıkacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki milli maç arasının ardından daha uyumlu, daha ne yaptığını bilen bir takım olacağız. Birbirini tamamlayan oyuncular hangisi, şu anda çok net görünmüyor."

YORUMLAR 3
  • asil 6 yıl önce Şikayet Et
    cok güzel anlatmışsin hocam herkesin hayatina kimse karışamaz ha yuvarlamam bu kadar di desedin daha yaman olurdu:) saka bi yana seviyorum seni hocam.
    Cevapla
  • Zbu 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi be Aykut hoca Konyada değilsin Fener Bahçedesin artık
    Cevapla
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne anladiysa lütfen tercüme etsin
    Cevapla