Hüngür hüngür ağladı! 'Bırakın gideyim'

Josef de Souza'nın West Bromwich'e transferi konusunda dikkat çekici bir detay ortaya çıktı.

Hüngür hüngür ağladı! 'Bırakın gideyim'
Hüngür hüngür ağladı! 'Bırakın gideyim'
GİRİŞ 29.08.2017 09:53 GÜNCELLEME 29.08.2017 10:11
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Mehmet Topal’ın kötü performansı sonrası Josef için gelen 11.5 milyon Euro’luk teklifi reddeden Aziz Yıldırım, Brezilyalı oyuncu ağlayınca yumuşadı.

West Bromwich Albion’un (WBA) 8 milyon Euro’dan başladığı pazarlıkta daha sonra 11.5 milyon Euro’ya çıkması sonucu bitme aşamasına gelen Josef de Souza transferi, Mehmet Topal’ın Gençlerbirliği maçındaki kötü performansı sonrası az daha yatıyordu.

Topal’ın formsuzluğu ve hataları nedeniyle orta sahada sıkıntı yaşayacaklarını düşünen başkan Aziz Yıldırım’ın önce teklifin reddedilmesini istediği ancak daha sonra yöneticilerin ısrarları ile transfer için yeniden görüşmelere başlandığı belirtiliyor.

Josef, Kocaman ile görüştü

İngiltere’ye gitmeye sıcak bakan Josef de, teklifin reddedilmesi üzerine Aykut Kocaman ile bir görüşme yaparak, yaşadığı hayal kırıklığını anlattı. Bu görüşmenin ardından iki kulüp arasında yazışmalar yeniden başlandı. Josef transferinin 1-2 gün içinde sonuçlanması bekleniyor. Brezilyalı futbolcunun gitmesi halinde, Aykut Kocaman’ın uzun süredir ısrarla istediği bir orta saha oyuncusunun transferi için yeniden çalışmalara başlanacak. Sarı lacivertliler bu ismi şimdilik bir sır gibi saklıyor.

YORUMLAR 21
  • fblee 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan aykut alex'i yedi ağlamadi niye agliyo biliyomusunuz?? fenerbahcenin gidisatina çünku avrupadan elendii ligde kötü fenerliler yakinda tefe koycakk aykutu ve bu azizi
    Cevapla
  • fblee 6 yıl önce Şikayet Et
    kardesim buunu bilir bunu soylerim bu aziz yildirim aykut kocaman egolulari olduğu sürece bu fenerden bisey olmam goo aykuttt.
    Cevapla
  • Merak 6 yıl önce Şikayet Et
    Arakan.
    Cevapla
  • ozumturk 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin ekonomi krizi neden klupleri etkilemiyor ? Dışardan dünya parayla transfer ediliyor. Başarı yok ortada. Milli sermaye dışarıya akıtılıyor. Milliyetçi duygularımız bu kluplerin para akıtmasını hoş karşılamıyor. Ne varsa Türk futbolcusunda var. Atatürk inanmış, sizler neyin kafasındasınız.
    Cevapla
  • isviçreli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu azize de aglayip sizlayip istifa etmisti kac defa. Şike tokat tirmik aglayip sizlamak hepsi mevcut korumalara guvenip tokat ve tarikte efelik saymiyorum bile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle