Dev maçta gerginlik! 'Alkollüydü, bana saldırdı'

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki maç sırasında Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Gökhan Saral arasında gergin anlaş yaşandığı ortaya çıktı.

Dev maçta gerginlik! 'Alkollüydü, bana saldırdı'
Dev maçta gerginlik! 'Alkollüydü, bana saldırdı'
GİRİŞ 21.08.2017 09:30 GÜNCELLEME 21.08.2017 09:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Protokol tribününde Gökhan Saral'ın Mahmut Uslu'ya tehdit ve küfür ettiği belirtildi. Yaşanan olaylardan sonra Mahmut Uslu, maç sonunda polise gidip Gökhan Saral'dan şikayetçi oldu.

GÖKHAN SARAL'DAN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Gökhan Saral, yaşananlarla ilgili Beyaz TV'ye bağlanırken ''Mahmut Uslu adı ama, kendisi ussuz bir beyefendi, yaramaz bir beyefendi. Kendisine yaramaz bir çocuk diyorum. Kendisi son derece alkollüydü zaten. Bizim kendisine bir küfürüm olmadı. Bana 'Ne bakıyorsun?' dedi. Ben de 'Trabzonspor'u temsil ediyorum. Siz ne bakıyorsunuz? Bize her böyle taciz ederek baktığınızda biz de size böyle bakacağız' dedim. Bizim hiçbir taşkınlığımız olmamıştı. Fenerbahçe'nin aklı başında yöneticileri de 'Siz ona uymayın' dediler'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • AS.01 YENERBAHÇELİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Dün akşam oğlumla akşam maçı izliyorum geçen maçları izlediğim gibi .Amma bu fener pek ışık vermiyor be .Kayeri Milana sattık iyi paraya derken alınan onca topcu bi Kayer etmemiş be yazık etmişler onca seyirciye yazık ettiler onca tv başında FENERBAHÇEYİ seyredenler .
    Cevapla
  • muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon top oynamadan puan aldı. bir de oynasa ne olurdu. Burak sakatlanmasa Trabzon alırdı maçı.
    Cevapla
  • Gökhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu futbol izleme kültürünü bir türlü oluşturamadık abicim milyon dolarlar dönüyor ama futbol ahlakı sıfır adam gibi maçı izleyin yenen de olacak yenilen de birbirinizi tebrik edin ve staddan ayrılın bu spor müsabakası spor müsabakası spor müsabakası spor müsabakası bunu unutmamak lazım
    Cevapla
  • Gurbetci 68 6 yıl önce Şikayet Et
    Gökan helal sana kardesim bizim türkler cok fanatik.
    Cevapla
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    ya trabzon eziksiniz gerçekten... hahaha
    Cevapla
  • crm 6 yıl önce Şikayet Et
    ya öyle mi? sizde bu kuyruk acısı varken asla iflah olmayacaksınız,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle