Fenerbahçeli isim FETÖ'den tutuklandı!

Fenerbahçe TV eski haber müdürü Yasir Kaya, FETÖ soruşturması kapsamında "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.

Fenerbahçeli isim FETÖ'den tutuklandı!
Fenerbahçeli isim FETÖ'den tutuklandı!
GİRİŞ 16.08.2017 20:16 GÜNCELLEME 16.08.2017 20:53
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 11 şüpheliden biri olan Yasir Kaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Savcılık sorgularının ardından "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilen Yasir Kaya tutuklandı.

YORUMLAR 18
  • Iman 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam iki sene arastirma sonucu tespit edilmis.Bu bilinmez bir durum.Kulubun yapisina bakmak lazim.Bu sadece disaridan sozlesme ile alinmis isci.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    "eski Fenerli"
    Cevapla
  • beşir tarçın 6 yıl önce Şikayet Et
    adam fetöcüyse tutuklansın cezasını çeksin.Hangi kurumda ve hangi takımdaysa.Yok Aziz yıldırım'ın nasıl haberi yokmuş,Ak partide varmıymış yokmuymuş.Aptalca felsefe yapmak yerine,Teröristlerle mücadelede Reis'in yanında olunmalı.
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Hani Fenerbahçe'nin ftöyle işiolmazdı
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce Galatasarayda çok Himmetci olduğunu söyleyen Hakan Şükürün hesabını ver!?. Adamı kongrede fetöden değil aidat vermediği için attılar!...Fenerbahçede Fetöcü 2 ise Galatsarayda 10,dur!?. :).
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    afam Fenerfen gideli yıllar olmuş. hakan şükür halen gs de üye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle