Emenike'den 'ırkçı' yorumlara ilginç tepki!

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forvet oyuncusu Emmanuel Emenike instagram hesabından kendisine ırkçılık yapan kullanıcılara tepki gösterdi.

Emenike'den 'ırkçı' yorumlara ilginç tepki!
Emenike'den 'ırkçı' yorumlara ilginç tepki!
GİRİŞ 08.05.2017 22:22 GÜNCELLEME 08.05.2017 22:27
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Nijeryalı oyuncusu Emmanuel Emenike Instagram hesabına gelen ırkçı yorumlara tepki gösterdi ve ilginç bir yorumda bulundu.

29 yaşındaki golcü oyuncu Instagram hesabından ırkçı yorumların ve kendisinin olduğu bir fotoğrafı paylaştı ve altına "Beni maymun diye çağırırken ya da muz yollarken, "ZENGİN maymun" demeyi unutmayın" diye ekledi.

Emenike, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile karşılaştığı 29. hafta mücadelesinde Rizespor'un Iraklı defans oyuncusu Ali Yacoubi'ye yaptığı bu hareket ile uzun süre konuşulmuştu.

YORUMLAR 22
  • bjk 56 6 yıl önce Şikayet Et
    bi gitmedin futbul senden kurtulsaydı
    Cevapla
  • ömer.ö 6 yıl önce Şikayet Et
    zengin olmuşsun neye yarar insan olamayıp adam olamadıkça insan güzelliklerle yaptıklarıyla anılır.Moussa sow u örnek al bence kendine
    Cevapla
  • Körfez 6 yıl önce Şikayet Et
    emenike müslüman değil,ondan ırkçılık bekelenebilir (veda hutbesinden yola çıkarak müslümanlara her türlü ırkçılık yasaklanmıştır.)ama emenikeye ırkçılık yapanların tamamı neredeyse müslüman asıl utanılması gereken nokta bu.bir müslüman bir insana ırkçılık yapamaz,efendimiz bağıra bağıra yasaklamıştır veda hutbesinde.
    Cevapla
  • zafer akdeniz 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adam 29 yaşındaysa ben 10 yaşındayım arkadaş
    Cevapla
  • Çiğdem 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen de az değilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle