F.Bahçeli yıldıza Avrupa'dan teklif yağıyor

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım'a Avrupa'dan teklif olduğu belirtildi.

F.Bahçeli yıldıza Avrupa'dan teklif yağıyor
F.Bahçeli yıldıza Avrupa'dan teklif yağıyor
GİRİŞ 08.04.2017 09:43 GÜNCELLEME 08.04.2017 11:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım ile yapılacak görüşmelerin sezon bitiminde yapılacağı öğrenildi. 

Fenerbahçe yönetiminin bu geleneği zaman zaman pahalıya patlasa da yönetim bu tavrından bir türlü vazgeçmiyor. Hasan Ali Kaldırım'ın ve menajerinin Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmek istediği ama şu ana kadar gerçekleşmiş bir görüşmenin olmadığı ifade edilirken milli futbolcuya Beşiktaş ile birlikte Almanya ve Fransa liginden bir takımın talip olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe, Tuncay Şanlı, Aurelio, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'de sezon bitimini beklemiş ancak süreç başarılı olmamıştı. Fenerbahçe taraftarı da yönetimin bu işleri sezon sonuna bırakmasından hiç de memnun değil.

YÖNETİM ÇOK ZAMAN KAYBEDİYOR

Sarı-Lacivertli taraftarlar twitter ve instagram gibi sosyal medya unsurlarında yaptığı paylaşımlarda "Sürekli bu işleri sezon sonuna bırakıyoruz. Oysa Avrupa kulüpleri dış transferleri bile sezon içinde hallediyor. Biz kendi oyuncumuzu sezon sonuna bırakıyoruz. Sonra da ya oyuncuyu kaybediyoruz ya da diğer transferlerde zaman kaybedip kadroyu tam kuramamış oluyoruz" ifadelerini kullandılar..

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 5
  • ashab 7 yıl önce Şikayet Et
    Önüne sağlam adam mı koydunuz takım defans yapmayı bilmiyor koridormuş aziz yıldırım kadar futboldan anlıyorsunuz bu takım bu yüzden bu halde
    Cevapla
  • TÜRKİYEM 7 yıl önce Şikayet Et
    Insallah besiktas almaz..
    Cevapla
  • İbrahimZb 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı nasıl bu kadar istiyorlar anlamıyorum.Doğruysa çok şükür Fenerbahçe de as oynayacak kalitede bir oyuncu değil.Sözleşme falan yenilemeyin.
    Cevapla
  • Özcan ERBİL 7 yıl önce Şikayet Et
    Torinolu Şaban 2 Sinemalarda
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Hemen gönderin gitsin? defans adamı ama kanadı koridor gibi.. :)))
    Cevapla