O pozisyon için bir itiraf daha geldi!

Fenerbahçe'nin Osmanlıspor'u son dakika golüyle 1-0 yendiği maç sonrası Mehmet Topal'ın pozisyonu ile ilgili tartışmalar sürüyor.

O pozisyon için bir itiraf daha geldi!
O pozisyon için bir itiraf daha geldi!
GİRİŞ 10.03.2017 11:20 GÜNCELLEME 10.03.2017 14:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İki sezon Fenerbahçe'de oynayıp bir de şampiyonluk yaşayan Osmanlıspor'un Kamerunlu golcüsü Pierre Webo, sarı-lacivertli ekibe 1-0 kaybettikleri maçta yaşadığı duygusal anları anlatırken, bir de flaş açıklama yaptı.

Webo, Radyospor'a verdiği röportajda, Mehmet Topal'ın 90+1'de elle attığı golle ilgili görüşlerini dile getirirken, eski takım arkadaşının bir itirafına da yer verdi.

35 yaşındaki golcü, "Mehmet Topal'ın pozisyonu futbolun içinde olan şeyler. Topu eliyle kontrol etti fakat burada kararı verecek kişi hakem. Mehmet ile maçtan sonra konuştum; bana elle oynadığını söyledi. Biz 1 puan alacakken hiç puan alamadık. Futbolda böyle şeyler var. Bunların olması üzücü" ifadelerini kullandı.

YENİ BİR TARTIŞMA BAŞLATTI

Mehmet Topal'ın Osmanlıspor'a elle attığı gol gündemden düşmüyor. Webo'un açıklamaları ise yeni bir tartışma konusu başlattı. Topal, "Top elime çarptı ama kasıtlı bir şey değildi" demişti.

YORUMLAR 1
  • icemanturk 7 yıl önce Şikayet Et
    o pozisyonda ki oyuncu Galatasaraylı veya Beşiktaşlı olsa bu kadar gündem yaratmaz
    Cevapla