Kadıköy'de büyük şok! Yaka paça dışarı atıldı

Fenerbahçe'nin Osmanlıspor ile oynadığı maçta bazı taraftarlar yaka paça dışarı atıldı.

Kadıköy'de büyük şok! Yaka paça dışarı atıldı
Kadıköy'de büyük şok! Yaka paça dışarı atıldı
GİRİŞ 05.03.2017 20:14 GÜNCELLEME 05.03.2017 20:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Zirve yarışının uzağında kalan ve oynadığı futbolla taraftarlarını mutsuz eden Fenerbahçe’de tribünler de ikiye bölündü.

Osmanlıspor karşısında Ülker Stadyumu’na gelen sarı-lacivertli taraftarların bir kısmı takımı desteklerken, kalan taraftarlar yönetim ve futbolcular aleyhine tezahüratlarda bulundu. Kale arkasında bulunan taraftarlar, maç boyunca futbolculara destek verirken, diğer tribünler ise futbolcuları ve yönetimi protesto etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında bir grup taraftar 'Yönetim istifa' diye bağırırken, diğer bir grup ise bu gruba tepki gösterdi. İki grup arasında sözlü sataşma bir anda kavgaya dönüştü. Tribünde yaşanan bu olaya polis müdahale etti.
 

YORUMLAR 9
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    aziz fb nin düşmanıdır fb yi batırmaktadır hicbir fb yönetici üyeler bu diktatöre dur diyecek cesareti yokmu
    Cevapla
  • abbas 7 yıl önce Şikayet Et
    liderleri tüm gerçek fenerbahçelilerdir. azizede helal olsun. Fenerbahçe taraftarını paramparça yaptı. bir tek basketbol maçları seyirci alıyor. aziz istifa. keşke bende o tribünde olup, sesim kısılıncaya kadar aziz istifa diyebilseydim. kazandığımıza sevinemiyoruz. liderle aramızda 12 puan fark var yazık çok yazık.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    memleketin birsürü derdi var bunlar da gereksiz yere iş çıakrıor burakın şu boş işlerii
    Cevapla
  • turkgucu 7 yıl önce Şikayet Et
    taraftar ayaklanmadigi surece bu adam gitmez, istifa demekle olmaz, gitme maca, urun alma,yayini iptal et, bak ne oluyor o zaman
    Cevapla
  • Oğuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım kadar seçenlerde suçlu..İmza toplayıp niye olağanüstü kongreye gidilmiyor..Bu kulüp şahsi kaprislerle yönetilecek babasının Çiftliği değil başkanlik kariyerinde iyi giden sistemi bozdu ve suçlu..Zico dönemi Ersun Yanal dönemi akılda kalanlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle