Fenerbahçe Kayseri'de coştu!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor’u 3-0 mağlup ederek, bir üst tur için avantaj elde etti.

Fenerbahçe Kayseri'de coştu!
Fenerbahçe Kayseri'de coştu!
GİRİŞ 02.03.2017 22:24 GÜNCELLEME 02.03.2017 23:07
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Kayserispor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Fenerbahçe 3-0 kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri, 45+1 ve 71. dakikalarda Fernandao, 76. dakikada Erkan Kaş kendi kalesine attı. İlk golün asistini Jeremain Lens yaptı. Fernandao'nun 2. golünde asisti yapan isimse Mehmet Topal oldu.

Fenerbahçe ile Kayserispor arasındaki rövanş mücadelesi 4, 5 veya 6 Nisan'da Kadıköy'de oynanacak.

Kayserispor: 0 - Fenerbahçe: 3

Stat: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Ümit Öztürk, Kerem Ersoy, Mehmet Cem Hanoğlu

Kayserispor: Muammer Zülfikar Yıldırım, Douglao, Hakan Aslantaş (Dk. 60 Umut Bulut), Mabiala, Kubilay Sönmez, Erkan Kaş, Levent Gülen, Traore (Dk. 19 Güray Vural), Samba Sow, Nguemo (Dk. 68 Deniz Türüç), Welliton

Fenerbahçe: Fabiano, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk (Dk. 82 İsmail Köybaşı), De Souza, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Lens, Fernandao (Dk. 74 Moussa Sow)

Goller: Dk. 45+1 ve 71 Fernandao, Dk. 76 Erkan Kaş (Kendi kalesine) (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 45+2 Muammer Zülfikar Yıldırım, Dk. 52 Samba Sow, Dk. 84 Umut Bulut (Kayserispor), Dk. 54 Şener Özbayraklı, Dk. 76 Alper Potuk, Dk. 85 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

YORUMLAR 29
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    tamam ilk gol öncesi faul verdinde, faulu yapan lens zaten, yuhhh
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence acil bir göz doktoruna gitmelisin adaş,yada futbolla ilgilenme yüzme,basket,voleybol pinponla falan ilgilen,futbol sana cok uzak adaş vesselam.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    niye zorunuza gidiyor hani süt kupasıydıya.....
    Cevapla
  • Abdullatif efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar eğri oturalım doğru konuşalım, Fenerbahçe hangi maçı bileğinin hakkı ile alıyor, hangi maçından sonra helal olsun hakkı idi aldı neniliyor, her maçı şaibeli, gol nizamiydi değildi, tartışılır, lakin öncesinde olay taç mı faul mu, hakemin her hangi bir düdüğü varmı ona bakalım, yayıncı kuruluşun yorumcusuna bakalım, bir tarafta fener bahçe diğer tarafta kırmızılı takım, kayseri yok Anadolu takımlarını ne zaman göreceksiniz, yorumcusundan hakemine kadar rezalet, verilmeyen penaltıyı konuşmuyorum bile, aynı kayseri Fenerbahçeyi 4-1 yendiğinde Kayseri lehine tek bir kelime söylediniz mi, Ayıp gerçekten çok ayıp.
    Cevapla
  • hulusi 7 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın akşamki galibiyet çok canınızı yaktı.Fenerin sağı solu belli olmaz.Şaibeli takım 3 kez son anlarda şampiyonluğu kaptırmaz, kendi takımınla karıştırma mübarek cuma günü..
    Cevapla
  • 11 nerede !! 7 yıl önce Şikayet Et
    Has 7 oyuncumuz olmadan niye çıktı bu kayseri sahaya !!!!
    Cevapla
  • Ziver doğubey 7 yıl önce Şikayet Et
    Abartmaya gerek yok Türkiye kupası neticede..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle