Advocaat'tan maç sonu olay açıklama!

Krasnodar ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat açıklamalarda bulundu.

Advocaat'tan maç sonu olay açıklama!
Advocaat'tan maç sonu olay açıklama!
GİRİŞ 22.02.2017 22:42 GÜNCELLEME 22.02.2017 22:58
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda deplasmanda 1-0 yenildiği maçın rövanşında Rus temsilcisi Krasnodar ile sahasında 1-1 berabere kalarak, kupaya veda etti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat şöyle konuştu:

"Maça çok iyi başladık ama öyle oynarken biraz da şans lazım o golü atabilmeniz için. Hakem bir de penaltımızı vermedi; verseydi, bambaşka bir maç olurdu. Devre arasına kadar ancak skoru 1-1'e getirdik. O dakikadan sonra tüm riskleri alamazdık çünkü 2. golü yersek tur tamamen giderdi. 25 dakika kala riskleri aldık ama işimiz zordu.

"Moussa Sow çok net 2 pozisyon kaçırdı"

Bu akşamla ilgili gerçekçi olmalıyız. Bazı oyuncularımız vermeleri gereken katkıyı bu gece veremedi. Moussa Sow çok net 2 pozisyon kaçırdı. Bu maçlarda böyle pozisyonlar kolay bulunmaz."

"5 milyon verip transfer yapamıyoruz"

"Bu tarz şeyler olabiliyor, Barcelona da 4-0 yenilebiliyor. Fenerbahçe'den de iyi takımlar vardır, biz de 4-0 yenilebiliriz. Chelsea ile kıyaslama yapmayalım. Bir oyuncuya ihtiyaçları varsa 45 milyon euro'ya gidip oyuncu alabiliyorlar. Chelsea sol bekine 15 milyon veriyor. Eksiği varsa 15 milyona transfer yapıyor, biz 5 milyona transfer yapamıyoruz, fark bu."

"Bir gün gerçek hikayeyi anlatırım"

"Fenerbahçe'de esas mesele hocaysa, kararı yönetim verir. Bir gün bir şeyler olduğunda belki size gerçek hikayeyi anlatırım. Süper Lig'de sezonu 2. bitirirsek ve Türkiye Kupası'nı alırsak, bu sezonu başarılı olarak nitelendirebiliriz"

YORUMLAR 45
  • Mehmet T 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar çok boş konuşan var. Adam her puan kaybetmede suçu başkasına atıyor. yönetim ne yapacak bu adamla olmaz bu iş. Adam sezon başından Salih'i 10 numarada oynatsa şimdi kral 10 numara olur en azından derde çare olurdu.
    Cevapla
  • Mehmet T 7 yıl önce Şikayet Et
    Bire adam. Kime karşı pozisyon bulunmaz. Sanki karşında ki Real Madrid'di. Ömrü 8 yıl olan takım senden daha ucuz oyunculara daha iyi top oynata biliyorsa senin burada yerin yoktur.
    Cevapla
  • üzgün fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    bu sene bu iş bitti ruh yoksa başarıda yoktur.
    Cevapla
  • hulusi 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamın suçu yok.gitmesi gereken şampiyon kadroyu dağıtan kişidir.Bu saatten sonra gelen yönetimde birşey yapamaz kasa tamtakır kuru bakır.En az 8 sene şampiyon olamaz bu takım.
    Cevapla
  • asil türk 7 yıl önce Şikayet Et
    adam dogru söylüyor kardesim. hep teknik direktörmü suclu. futbolcularin bitik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle