Duruşmada kavga çıktı! Aziz Yıldırım ve Baransu...

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşmaları bugün başlarken Aziz Yıldırım ile Mehmet Baransu tartışma yaşadı.

Duruşmada kavga çıktı! Aziz Yıldırım ve Baransu...
Duruşmada kavga çıktı! Aziz Yıldırım ve Baransu...
GİRİŞ 20.02.2017 11:16 GÜNCELLEME 20.02.2017 13:46
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Şikede kumpas davası olarak bilinen 'Futbolda şike' soruşturmasında kumpas iddialarına ilişkin davada Aziz Yıldırım ve Mehmet Baransu arasında tartışma yaşandı. Yıldırım kendisine küfür ettiğini iddia ettiği Baransu'yu göstererek, "Terbiyesiz. Dön önüne. Küfür ediyor" diye çıkıştı.

Baransu da, "Sen ediyorsun küfür. Sensin terbiyesiz" diye cevap verdi. Baransu'nun bu sözleri üzerine şikayetçi kısmında oturan müştekiler, Baransu'ya "Vatan hainisin" diyerek tepki göterdi.

ALİ FUAT YILMAZER DE KATILDI

Bu tartışmalara davanın sanıklarından eski Emniyet Müdür yardımcısı Ali Fuat Yılmazer de katıldı. Duruşma salonundaki askerler tutuklu sanıkların arkasına dizilince Ali Fuat Yılmazer, "Arkamı dönerim ben. Onlar müşteki değil, suçlular. Delilli ve belgeli suçlular" diye konuştu.

Aziz Yıldırım da, "Siz kumpas yaptınız. Her yerde kumpas yaptınız" dedi. Tartışma üzerine önce Ali Fuat Yılmazer, ardından da Mehmet Baransu jandarma tarafından salondan çıkarıldı.

YORUMLAR 12
  • Fatih1453 7 yıl önce Şikayet Et
    Berk kardeşim bak şu an devletin savcisini rüşvet almakla suçluyorsun. Bence içindeki bu heyecanı dindir. Biliyorsun devlet istedi mi seni o kullandığın nesnenin ip adresinden bulur seni öperler kardeşim. Sen yine de devletimizin adalet mekanizmasina güven. Bırak Hakim ve savcilarimiz görevlerini yerine getirsinler. Onlar işini bilir. Selamlar
    Cevapla
  • Berk 7 yıl önce Şikayet Et
    aziz FETÖCÜ dediği savcıların alayına para yedirmiş misafir etmiş çayını çorbasını içirmiş o kadar yedirdiği adamlar şimdi azizi sattı suç üstü yakalattı. Aziz efendi de cıkıp dıyor fetö yaptı. Evet şikeyi fetö yaptı çünkü o zaman fetö senin paralı oyuncagındı ! noldu şimdi? fetöcüler de Aziz de bu işten asla kurtulamaz... KARADENİZİN kupasını çalmak hepinize pahalıya patlayacak!
    Cevapla
  • Gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    Berk kardesim yeter allah askina yaziyorsun yorumlara cevap veriyorsun birak bunlari siz 1996da size beraberik bile yetiyordu kendiniz elinisle verdiniz sapiyonlugu fenere 2011de ts sapiyon olmasi icin feneri evinde yenmesi lazimdi ne oldu icerde disarda yenildi her sey ortada kimse kimseden bir sey calmadi not.karadeniz deme sadece trabzonde daha iyi olur karadeniz takimarina ne yaptigi trabzonun gecmise bakarsan görürsün .samsun
    Cevapla
  • kosovalı 7 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırıma bir tek Erdoğan sahip çıktı bir tek o anladı özür dileriz büyük başkan
    Cevapla
  • Gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardesim
    Cevapla
  • Berk 7 yıl önce Şikayet Et
    adama sorarlar bu adam şikeyle KARADENIZIN kupasını çaldı... Aziz bu vatanın evladı da şikeyle kupasını kaybeden mılyonlar başka bir ülkenın vatandaşı mı ?
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    şikeden hapis yatanlar vatansevgisinden bahsetmesin
    Cevapla
  • Berk 7 yıl önce Şikayet Et
    fatıh1453 şahıslı vatandaş ! aç ınterte yaz zekerıya öz azız yıldırım bak ne cıkıyor ? ikiside kanka bunların. Evet fetö yaptı ama fetö zaten azizin de iş ortagı ! fetö yaptı deyıpğ bu suctan kurtulamaycak kımse. fetö de aziz de cezasını cekecek
    Cevapla
  • Fatih1453 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne şikesi kardeş sen devletten daha mı iyi biliyorsun. Yoksa devletin hakimine savcisina mı güvenin yok. En kötüsü adalete de mi güvenmiyorsun. Tutturmussunuz bir şike Türkiye'de teşvik vermeyen klüp var mı? Adam çıkmış hakkını arıyor. Yapmadım diyor.
    Cevapla
  • ferdi 7 yıl önce Şikayet Et
    hainler sürüsü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle