Derbide gözler Moussa Sow'da

Senegal, Afrika Uluslar Kupası’na veda etti, golcü oyuncu geri döndü. Moussa Sow, kupadaki Beşiktaş maçında Advocaat’ın en önemli kozu olacak.

Derbide gözler Moussa Sow'da
Derbide gözler Moussa Sow'da
GİRİŞ 01.02.2017 08:33 GÜNCELLEME 01.02.2017 08:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Moussa Sow, Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele etmek için ocak ayında Senegal Milli Takım’ına gitmişti. Bu nedenle sezonun ikinci bölümünde Sarı-Lacivertli formayı hiç giyemeyen tecrübeli forvet, bugün takıma katılıyor. Sow, bugünkü antrenmanda takımla çalışmalara katılacak.

Senegalli yıldız, turnuvada sadece bir kez 90 dakika oynadı, 2 maçta sonradan girdi ve 1 gol attı. Milli takımdan, fazla yorulmadan geldi. Advocaat, yıldız futbolcuyu pazar günü kupada oynanacak Beşiktaş mücadelesinde 11’de görevlendirmeyi planlıyor.

Beşiktaş’a 8 maçta 8 gol 

Siyah-Beyazlılar, Moussa Sow’un en sevdiği rakiplerin başında geliyor! Senegalli oyuncu, Beşiktaş’a karşı çıktığı 8 maçta fileleri 8 kez havalandırarak müthiş bir istatistik yakaladı. Yıldız futbolcu, pazar günkü derbide de golünü atarak Fenerbahçe’ye güzel bir dönüş yapmak istiyor

YORUMLAR 2
  • GsLee 7 yıl önce Şikayet Et
    gs liyim ama fb nin bu adami hak etmedigini dusunuyorum cok ust seviyede sampionlar liginde oynamali amane yazikki fb icin imkansiz birsey
    Cevapla
  • RUHİ 7 yıl önce Şikayet Et
    GS li olduğunu anladık zaten İzaha gerek yoktu
    Cevapla