Fenerbahçe'den son dakika bombası!

Transferin sessiz takımı Fenerbahçe transfer döneminin bitmesine bir gün kala büyük bir sürprize imza atarak Osmanlıspor'un Senegalli yıldızı Badou Ndiaye için teklif yaptı.

Fenerbahçe'den son dakika bombası!
Fenerbahçe'den son dakika bombası!
GİRİŞ 30.01.2017 10:33 GÜNCELLEME 30.01.2017 10:35
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Osmanlıspor formasıyla gösterdiği performansla yerli yabancı bir çok takımın dikkatini çekmeyi başaran Badou Ndiaye'ye Milli Takım dönüşü Fenerbahçe'den teklif geldi.

Mehmet Ekici ve diğer transfer girişimlerinden sonuç alamayan Fenerbahçe yönetiminin son olarak Osmanlıspor'un orta sahadaki dinamosu Badou Ndiaye için Başkent ekibine para+futbolcu takası teklif ettiği ortaya çıktı.

Emenike ve Aatif teklif edildi

Osmanlıspor cephesinden acil cevap bekleyen Fenerbahçe yönetiminin takas için Emenike ve Aatif Chahechouhe ikilisinden birini bonservisiyle vermek istediği öğrenildi.

YORUMLAR 15
  • karahüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    ekiciyi almiyormusunuz arkadaslar bakin cocuk hevesli simdi endaya mendaye cocugun moralini bozmayalim...dik dur memet endaya mendaya bunlar hikaye seni bekliyor fener)))
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz fenerbahceliz gardas siz merak etmeyin siz kendinise bakin bizim bizde baskan cok siz kendinize bakin yenerde yenilirde sporun icinde olan seyler fenerbahce spor klübü 2017de iki tane kupayla basladik sizler arkasida gelecek isallah biz fenerbahceliz gardas okadarrrrrrrr.
    Cevapla
  • Umut can 7 yıl önce Şikayet Et
    Güray vural fenerde
    Cevapla
  • Ali Kilic 7 yıl önce Şikayet Et
    Sallamayin
    Cevapla
  • Umut 7 yıl önce Şikayet Et
    Güray fenerde
    Cevapla
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    hayaller ben arfa gercekler ndaye şemsiye puhahahahahah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle