Salih Uçan ve Stoch sınıfı geçti

Gönderilecekleri iddia edilen iki futbolcu, kupa maçlarındaki performanslarıyla Dick Advocaat’ın yüzünü güldürdü.

Salih Uçan ve Stoch sınıfı geçti
Salih Uçan ve Stoch sınıfı geçti
GİRİŞ 31.12.2016 10:24 GÜNCELLEME 31.12.2016 10:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de ara transfer döneminde takımdan gönderilecekleri en fazla telaffuz edilen isimler Salih Uçan ve Miroslav Stoch’tu. İki futbolcuyla ilgili olarak da birçok transfer dedikodusu çıktı. Ancak Advocaat, bu oyunculara kendilerini göstermeleri için kupa maçlarında son bir şans verdi.

İki isimde şansı iyi değerlendirdi

Her iki isim de bu şansı iyi değerlendirdi. Son olarak Menemen karşısında iki oyuncu da üst düzey performans sergiledi. Salih Uçan, 6-0 kazanılan maçta 2 asistlik katkı sağladı. Stoch ise yaptığı 2 asistin yanı sıra takımının son golünü kaydetti. Advocaat, her iki futbolcusunun da sergilediği performanstan fazlasıyla memnun kaldı. İkinci yarıda üç kulvarda birden mücadele edecek olan Sarı-Lacivertliler’de Salih ve Stoch, takımda kalma yolunda önemli bir adım atmış oldu. İki yıldız, kampta da kendilerini göstererek sezonun ikinci devresinde de Sarı-Lacivertli formayı giymek için ellerinden geleni yapacak.

YORUMLAR 2
  • servet 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın Advocaat,, mevkii ne olursa olsun emenike gibi bir işe yaramayan futbolcuya gösterdiğin sabrı göster oynat ve takıma göstereceği katkıyı otur keyifle izle hatta bütünümüz izleyelim diyorum keyifle zevkle izlemek istiyoruz fenerbahçeyi sanada güveniyoruz...
    Cevapla
  • İbrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Stoch u maçlarda kadroya almamasına anlam veremiyorum zaten.Adam hızlı,teknik ve şutları müthiş her zaman yararlı olur.İyi bir alternatif en azından.Birde sol bekte İsmail in oynaması lazım H.Ali den kat kat daha iyi.
    Cevapla