Fenerbahçe'den ayrılınca kendilerine geldiler!

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan üç futbolcu, Türkiye'den ayrıldıktan sonra dikkat çeken bir performans sergiledi.

Fenerbahçe'den ayrılınca kendilerine geldiler!
Fenerbahçe'den ayrılınca kendilerine geldiler!
GİRİŞ 22.12.2016 15:56 GÜNCELLEME 22.12.2016 15:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milos Krasic, Michael Kadlec ve Diego Ribas yeni takımlarında yakaladıkları başarılı çizgi ile dikkatleri üzerine çekti.



Milos Krasic



Polonya Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Lechia Gdansk'ta forma giyen Milos Krasic, burada 19 maça çıktı. 32 yaşındaki futbolcu 1 gol atıp 5 de asist yaptı.

Michal Kadlec



Çek Cumhuriyeti 1. Ligi ekiplerinden Sparta Prag forması giyen 32 yaşındaki savunmacı Michal Kadlec, ligde ve Avrupa'da olmak üzere 26 maçta görev yaptı.

Diego Ribas



Ülkesinin takımlarından Flamengo'ya giden Diego Ribas, ligde 17 maça çıktı. Brezilyalı orta saha bu maçlarda 6 gol atarken 3 de asist yaptı.

YORUMLAR 5
  • Semih19o7 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Kadlec için üzüldüm ama ona başarılar dilerim adam sırf milli takıma seçilebilmek için oynayabileceği bi klube gitti onun için para pul önemli değil, karakterli bir oyuncuydu inş. amacına ulaşır
    Cevapla
  • Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Hangisinin gittiği takım Fenerbahçeden daha büyük hangisinin gittiği lig bizim ligimizden daha kaliteli de kendilerine geldiler
    Cevapla
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahcenin yetenek katili oldugunu herkes biliyor...
    Cevapla
  • Nurhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yav şişirmeyin arkadaş.
    Cevapla
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    krasic gerçekten kendine gelmiş muthiş istatistik!!
    Cevapla