Röveşata golü iptal edildi, F.Bahçeliler isyanda!

Fenerbahçeli Sow, 81. dakikada yine röveşata vuruşla topu filelere gönderdi ancak hakem Cüneyt Çakır, faul gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

Röveşata golü iptal edildi, F.Bahçeliler isyanda!
Röveşata golü iptal edildi, F.Bahçeliler isyanda!
GİRİŞ 12.12.2016 22:22 GÜNCELLEME 12.12.2016 22:31
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Son bölümü nefes kesen bir mücadeleye sahne olan Antalyaspor-Fenerbahçe maçının en çok tartışılan pozisyonu 81. dakikakada yaşadı.

Bu dakikada sol taraftan ceza alanına ortalanan topa sırtı dönük pozisyonda röveşata yapan Sow'un vuruşunda top kaleci Fornezzi'nin altından filelere gitti.

Fenerbahçeliler 'gol' diye sevinirken, hakem Cüneyt Çakır, Sow'un aynı topa hamle yapan Chico'ya faul yaptığını gerekçe göstererek golü geçerli saymadı.

Sow'un vuruşunda topun filelere gitmesinin ardından 1. numaralı yardımcı hakem Bahattin Duran, herhangi bir ihlal olmadığını göstermek için orta sahaya doğru koştu.

Fenerbahçeli taraftarlar, bu karar nedeniyle Cüneyt Çakır'a büyük tepki gösterdi.

YORUMLAR 45
  • Turan 7 yıl önce Şikayet Et
    Tartışılmaz net gol.Fazla lafa gerek yok.maç bitti.
    Cevapla
  • misafirrr 7 yıl önce Şikayet Et
    Show o rövaşatasnda rakibin tek hamlesi var o da topa kafa uzatmak. ayakla atılan gollerde de rakib ayağını uzatsa bile gol geçerli sayılıyor. ligin tadı tuzu kaçtı. oynatmaya izin vermeyen futbolda nasıl olsa şampiyon belli gibi...
    Cevapla
  • Halkın sesi 7 yıl önce Şikayet Et
    c. çakır denen futbol teröristi avrupada maç yönetmesinin karşılığını verdi tüpçüye tam bir tetikçi edasıyla doğradı feneri bundan sonra fenerin attığı tüm goller iptal edilmeli hatta rakiplerine 1 er gol bonus verilmeli maç başlamadan
    Cevapla
  • ugur1903 7 yıl önce Şikayet Et
    beyler topa vurmak için geldiğinde eğer ayak tehlikeli bir Şekilde kalıyorsa veya tehlike arz ediyorsa bu net bir fauldur..rovesata atacam diye adamın kafasının kırılmasına gerek var mı adam nizami kafayı uzatıyor
    Cevapla
  • 1908 7 yıl önce Şikayet Et
    Buz gibi golü yediler,s.seba sezonu devam ediyor,bitecek gibi görünmüyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle