Trabzon'a şok! 'Hangi örgüte hizmet ediyorsunuz'

Fenerbahçe yöneticisi Selim Kosif, CAS'A giderek şike süreciyle ilgili duruşmaya katılan Trabzonspor hakkında ağır bir açıklama yaptı.

Trabzon'a şok! 'Hangi örgüte hizmet ediyorsunuz'
Trabzon'a şok! 'Hangi örgüte hizmet ediyorsunuz'
GİRİŞ 19.11.2016 11:55 GÜNCELLEME 19.11.2016 11:55
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un başkan Muharrem Usta önderliğinde CAS'a çıkartma yapması ve şike süreciyle ilgili hamlelerine Fenerbahçe'den sert bir yanıt geldi.

Fenerbahçe yöneticisi Selim Kosif, Twitter hesabından paylaştığı bir mesajla Trabzonspor'a ve Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya yüklendi.

İşte Kosif'in mesajı;

Sayın Muharrem Usta,

Sözde şike davasını işleten tüm failler ya hapiste ya da yurt dışında (kaçak) iken Avrupa'ya gidip şike de şike diyerek Türkiye ve Fenerbahçe'ye hala zarar vermeye çalışıyorsunuz. Devlet büyüklerimiz başka olmak üzere Türkiye'de her kurumdan yetkilinin, generallerin kabul ettiği kumpası destekleyerek hangi örgüte/amaca hizmet ediyorsunuz? Amacınız ne? Açık açık söyleyin.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 38
  • oflu 7 yıl önce Şikayet Et
    topuklarına kadar batmışsınız hala han gi örgütmüş müş örgüt ile cif kale mac yapıyordunuz fb tesislerinde unuttunuzmu ayrıca bunun kunpas olmadığını soyleyen yok ama delillerin yalan olduğunuda soyleyen yok yasal dinleme olmadığı icin zır zır lıyorsunuz delil sayılsaydı hepiniz hırsızlıkdan icerdeydiniz (örgütmüş)
    Cevapla
  • Murat o 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir trabzonsporlu olarak cok kiziyorum bi ara zaman in Reklamini yapiyorduk Stadium da
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    FB şike yaptı diyen arkadaşlar, o seneki maclari izlediniz mi acaba? İki takımda bir hafta arayla aynı takımlarla oynadı. Birde o seneki fb ts maçi var. Boşuna uğraşmayın gercegi değiştiremezsiniz
    Cevapla
  • misafirr 7 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu Aziz ve Tüpçü sayesinde çağ atladı. Bu haftaki derbi jüpiterden bile canlı izlenebilecekmiş
    Cevapla
  • Adem yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Suçunuz yoksa niye korkuyorsunuz, be telaş niye. , İlahi adalet yerini mutlaka bulacaktır, Evet fetö size kumpas kurdu, kabul ediyorum. Ama yapmadiginiz bir şeye değil, bunu kabul edin. Şike yaptınız, malesef Radara siz yakalandıniz, Birde sizin baskaninizin, diğer sanıkların itirafları var. Güle güle. .....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle