Lens: Kendimi oraya ait hissetmiyorum!

Fenerbahçe'nin kiralık yıldızı Jeremain Lens, Sunderland'de mutlu olmadığını ve Fenerbahçe'de kalmak istediğini açıkladı.

Lens: Kendimi oraya ait hissetmiyorum!
Lens: Kendimi oraya ait hissetmiyorum!
GİRİŞ 08.11.2016 13:51 GÜNCELLEME 08.11.2016 13:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin bu sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Sunderland'den kiraladığı Jeremain Lens, Sarı Lacivertli forma altında sergilediği performansla göz dolduruyor. Yakaladığı başarılı form sayesinde 1 yıl aranın ardından yeniden Hollanda milli takımına çağrılan 28 yaşındaki futbolcu, ülkesinde yaptığı açıklamada; Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu ve İngiltere'ye kesinlikle dönmek istemediğini söyledi.

Hollanda'da yayın yapan Voetball International'a konuşan başarılı isim; "Sunderland'de mutlu değilim, kendimi oraya ait hissetmiyorum. Fenerbahçe'de ise arkadaşlarım var. Takımdaki oyuncularla ilişkilerim mükemmel. Eğer Fenerbahçe beni isterse, tabiki burada kalmayı arzu ederim." ifadelerini kullanarak İngiliz kulübüyle köprüleri attığını ilan etti.

Sunderland'le 2019 yılına kadar daha sözleşmesi bulunan Jeremain Lens, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 8 resmi karşılaşmada 2 gol atıp 5 de asist yaptı.

YORUMLAR 7
  • Fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    Lens Fenerbahçe'nin kalbi oldu.O artık Fenerbahçe'nin bir evladı evladına sahip çıkar Fenerbahçe üç yıl kiralayıp sonra bonservisini alsın yönetim Saygılarımla:Taha Bilal Mustafa Kekeç
    Cevapla
  • kamu vicdanı 7 yıl önce Şikayet Et
    tabi fenerde alacağın parayı orada vermezler,yeme bizi.
    Cevapla
  • angaralı 7 yıl önce Şikayet Et
    ingilterede bizdekinden daha fazla kazanıyorlar. birader.
    Cevapla
  • kahtalı 7 yıl önce Şikayet Et
    hahhh işte bu adamı alalım feda olsun buna paralar
    Cevapla
  • Hakli 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah var iyi topçu.
    Cevapla
  • bfhj 7 yıl önce Şikayet Et
    bencede
    Cevapla
  • Analiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın LENS
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle