Fenerbahçe peşine düştü! Ocak'ta...

İngiltere basını Cesc Fabregas'ın adını Fenerbahçe ile yazsa da, sarı lacivertlilerin gündeminde İngiliz Ruben Loftus Cheek'in olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe peşine düştü! Ocak'ta...
Fenerbahçe peşine düştü! Ocak'ta...
GİRİŞ 02.11.2016 11:11 GÜNCELLEME 02.11.2016 11:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Devre arası transfer dönemine yaklaştığımız şu günlerde Fenerbahçe eksiklerini kapatmak için şimdiden çalışmalarına başladı. Yaz aylarında kadro planlaması yapılırken ofansif orta sahayı pas geçtiği için çok eleştirilen yönetim, gözünü İngiltere’ye çevirdi.

Aada basını bir süredir Chelsea’nin yıldızı Fabregas’ın adını sarı-lacivertlilerle yan yana yazsa da bu transfer maliyeti bakımından imkansız görünüyor. Bunun bilincinde olan Fenerbahçe yönetimi, Maviler’in genç yeteneği Ruben Loftus Cheek’in adını transfer listesinin ilk sırasına yazdı.

20 yaşındaki ofansif orta sahayı bir süredir takip eden sarı-lacivertlilerin transferden sorumlu yetkilileri, İngiliz futbol adamlarından da olumlu görüş aldı. 1.91’lik boyuyla 2. bölgede etkili olan futbolcu, Chelsea’de bu sezon 5 resmi karşılaşmada görev yaparken, İngiltere’nin U21 takımında da şans buldu.

Alternatifi hazır

Devre arasında bu oyuncuyu kiralamak isteyen Kanarya, transfere kaynak yaratmak için yurt dışından talipleri olan Fernandao ve van Der Wiel’i elden çıkartabilir.

Fenerbahçeli yetkililerin bu transferde oyuncuyla anlaşamaması durumunda başka alternatifleri de hazırda beklettiği, teknik direktör Dick Advocaat’ın yapacağı seçime göre ocakta ofansif orta saha krizini çözeceği belirtildi.

KAYNAK: ŞAMPİY10
YORUMLAR 1
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Orta Sahaya Lider bir oyuncu lazım..O zaman Fenerbahçeyi kimse tutamaz.
    Cevapla