'Fırat Aydınus emeğimizi çaldı'

Kardemir Karabükspor'un kalecisi Ahmet Şahin, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

'Fırat Aydınus emeğimizi çaldı'
'Fırat Aydınus emeğimizi çaldı'
GİRİŞ 30.10.2016 21:44 GÜNCELLEME 30.10.2016 21:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Hakem Fırat Aydınus'a ağır şekilde tepki gösteren Ahmet Şahin, "Hakemler biraz adil olsun. Olmayan penaltı veriliyor, çok çabuk arkadaşımız atılıyor. Tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı. Biz bu maç için 1 hafta çalıştık. Emeğimiz çalındı. Fenerbahçe'nin bunlara ihtiyacı yok" dedi.

Açıklamalarına devam eden Ahmet Şahin, "20 dakika kafa kafaya oynadık. Sonra penaltı ve kırmızı kart. Fenerbahçe ile oynuyorsunuz. Sonrasında çözüldük. 3 düdüğün 2,5'u onların lehine çalındı" diye konuştu.

YORUMLAR 8
  • hayret ! 7 yıl önce Şikayet Et
    Ortada açık bi gerçek var ; o pozisyon AÇIK BİR PENALTI, kartlar ise ÇOK YERİNDE ve DOĞRU ! Durum bu olduğu halde konu FENERBAHÇE olduğu için ÇARPITILIP tam tersinden kamuoyuna servis ediliyor ya PES DOĞRUSU...!
    Cevapla
  • Ati 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen hangi maçı izledin
    Cevapla
  • recep arda 7 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten penaltimi pozisyon adamin dususune bakarsan eger mudahale ile kendini atmasi farkli sanki cekmis gibi kendini donderiyor havada. Yazik gercekten yazik.
    Cevapla
  • Ekrem 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir FB li olarak utanıyorum.Ne penaltı var.Ne de ilk sarı kart doğru eğer adam küfür etmiyorsa tabi. Gerçi küfür etse direkt olarak atılır.
    Cevapla
  • Ümit 7 yıl önce Şikayet Et
    İyi hakemler iyi kararlar verir. Kötü hakemler kötü karar verir. Üstelik bu kötü hakemler hatalarını hata ile düzeltmeye çalışırlar.
    Cevapla
  • Ferhat 7 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci hakli. Bu kadar kolay penalti ki her hafta penalti veriliyor fenere yazik ya gercekten yazik. Oyuncu hemen atiliyor. Bence karabuksporun hakki yendi haken tarafindan
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    FB'liler neden sevinemiyor acaba? FB çok aciz duruma düşürüldü. Ligde olmak için bu tür hakemlere çok ihtiyaçları var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle