Fenerbahçe'de Mehmet Ali Aydınlar sürprizi

TFF Başkanı olduğu dönemde Fenerbahçe'deki kredisini tüketen Mehmet Ali Aydınlar 45 milyon avro vaadini yerine getirecek ve erkek basketbol takımına da sponsor olacağı iddia edildi

Fenerbahçe'de Mehmet Ali Aydınlar sürprizi
Fenerbahçe'de Mehmet Ali Aydınlar sürprizi
GİRİŞ 08.10.2016 11:26 GÜNCELLEME 08.10.2016 11:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Şike sürecinde kadar Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'dan sonraki başkanı olarak görülen, ancak 3 Temmuz'daki duruşuyla sarı-lacivertli camiada istenmeyen adam durumuna düşen Mehmet Ali Aydınlar hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Yıldırım karşısında başkan adayı ortaya atılan ancak ezici bir mağlubiyet yaşayan Aydınlar camiadaki yerini yeniden kazanabilmek için 45 milyon avro vaadini yerine getirmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin şike sürecinde Avrupa'ya gidemeyince kaybettiği paraları cebinden ödeyecek olan Aydınlar, "Kandırıldım" diyerek camiadan özür dileyecek.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 6
  • tolga 7 yıl önce Şikayet Et
    güya FBşike yapmamış öyle mi? bir topluluk rezilliğe bukadar mı yapışır! alavere dalavere o biçim.
    Cevapla
  • enes 7 yıl önce Şikayet Et
    fetö terör örgütü yandasları ancak şike kumpasını savunur.
    Cevapla
  • akın 7 yıl önce Şikayet Et
    şike yaptığına dair bir kanıtın, delilin var mı ?fenerbahçe şike yaptı diyenlerin hakiminden savcısına spor yorumcusuna kim kaldı bi araştır bakalım... bunların düzmece olduğu o zamanlardan belliyken insanların bazı gerçekleri de yaşamış, kurulan kumpasları görmüş olmasına rağmen hala şike var diyenler akıl tutulması yaşamaktadır. Bugün hala şike var diye ortalıkta laf ebeliği yapanlar fanatizmi körüklemekte memleketin geldiği noktadan bihaber olanlardır.
    Cevapla
  • muho 7 yıl önce Şikayet Et
    Fb hakketiğini bulsun.
    Cevapla
  • Efedayı 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe UEFA'dan ve TFF'den de enaz BİRMİLYAR dolar maddi ve manevi tazminat almalıdır.
    Cevapla
  • eko 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence de ama malesef bu mümkün değil. Bu paraları verseler dünya çalkalanır. Fenerbahçeye tazminatı TC devleti vermelidir bence çünkü şike kumpasını kuranlar fetöcüler ve bu fetöcüleri o zamanlar besleyen de bizim devletimiz. Yani fenerbahçeyi gerçekte zarara ugratan devlettir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle