Kuyt, Fenerbahçe'yi yere göğe sığdıramadı

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Dirk Kuyt, Feyenoord ile geldiği İstanbul'da çok özel açıklamalarda bulundu.

Kuyt, Fenerbahçe'yi yere göğe sığdıramadı
Kuyt, Fenerbahçe'yi yere göğe sığdıramadı
GİRİŞ 06.10.2016 13:08 GÜNCELLEME 06.10.2016 13:08

Hollandalı yıldız, 3 yıl formasını giydiği Fenerbahçe’ye Feyenoord ile rakip olmuş,İstanbul’a gelmişti. Ailesini de yanında getiren ve eski arkadaşlarıyla hasret giderenKuyt, çok özel açıklamalarda bulundu. İşte tecrübeli oyuncunun sözleri...

‘DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞTIM’

“İstanbul bizim ikinci evimiz. Bu nedenle eşim ve çocuklarım da benimle beraber geldi. Dostlarımla, arkadaşlarımla yeniden görüştüm. Bir araya geldiğim isimlerden biri de yönetici Ali Yıldırım’dı. Kendisiyle birçok konu hakkında konuştuk.Fenerbahçe’nin artık dünya kulübü olması gerekiyor. Bununla ilgili düşüncelerimi Ali Yıldırım’la da paylaştım.”

‘BAŞKAN BÜYÜK AVANTAJ’

“Fenerbahçe zaten Türkiye’nin en büyüğü. Ülkenin en başarılı, tanınmış kulübü. Avrupa’da da artık Fenerbahçe ismini herkes biliyor. Her zaman takımın yanında olan, her yerde takımını destekleyen muhteşem bir taraftara sahip. Kulübün maddi gücü var. Tesisleri mükemmel, Avrupa devleriyle yarışacak kadar güzel. En önemlisi de Aziz Yıldırım gibi iddialı, kulübün menfaatlerini her şeyden önde tutan bir başkana sahip.”

‘HAREKETE GEÇİLMELİ’

“Bu kulübün artık dünyaya açılma zamanı geldi. Ali Yıldırım’a şu öneride bulundum; Siz bir an önce harekete geçin, ben de üzerime düşen her türlü desteği vermeye hazırım.”