Volkan Demirel'den Vitor Pereira itirafı!

HD yayına geçen FB TV'nin ilk konuğu Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel oldu. Tecrübeli eldiven çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel'den Vitor Pereira itirafı!
Volkan Demirel'den Vitor Pereira itirafı!
GİRİŞ 10.09.2016 23:36 GÜNCELLEME 10.09.2016 23:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Pereira'nın takımı iyi çalıştırmadığını vurgulayan Volkan, "Advocaat takım üzerinde olumlu hava yarattı. Hocamız ilk günden beri gülüyor. Babacan bir tavrı var. Takım içindeki hava da oldukça iyi. Milli takım arasını da en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Üst seviyelerde çalışmış bir antrenörümüz var. Onun tecrübelerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Hocamız bizim için artı bir değer ve bunu da zamanla göreceğiz. Antrenmanlar ciddiyet ister. Hocamız dışarıda da herkesle iletişim kuran bir isim. Her şey sevgi ve saygıyla başlar, ardından başarı gelir. Biz bunu yakalayacağız. Herkes istekli ve bir şeyler katmaya çalışıyor. Çok güzel bir ortamımız var. İstenmeyen sonuçlar aldık ama seyircimizle birlikte güzel galibiyetler alacağımıza inanıyorum” dedi.

Sow sordu, Volkan cevapladı

Sow’un futbolcu olmasan ne olurdun? sorusuna Volkan, “Futbolcu olmasam baba mesleğine devam ederim herhalde. Turizmci olurdum” yanıtını verdi. Sow içinde ayrı bir parantez açan Kaptan, “Sow çok kaliteli ve karakterli biri. Tekrar bizimle olacağı için çok şanslıyım” ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu yayına telefonla bağlandı

Programa telefonla bağlanan Medipol Başakşehir oyuncusu Emre Belözoğlu, “Çok sevdiğim iki insanla konuşmaktan dolayı çok mutluyum. Benim bu camiada güzel günlerim geçti. Bu güzel zamanlarda FB TV’nin yeri her zaman ayrıdır. FB TV’ye en iyi olmak yakışır. FBTV’de HD yayınla çok daha güzle programlar olacaktır. Fenerbahçe’ye yakışan oldu” diye konuştu.

Eski takım arkadaşı Emre ile ilgili de Volkan, “Biz Emre’yle çok şeyler paylaştık. Bir vücudun iki eli gibiydik. Kendisi sağlam karakterdir. Aynı zamanda Selçuk Şahin ve Egemen Korkmaz’la da ailece görüşürüz. Kardeş gibilerdir. Emre’nin programa katılması beni çok mutlu etti” dedi.

YORUMLAR 2
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    sen görevini yapıyormusun mustera kurtarışlarıyla takımı kurtarıyor sen gelenı ıcerı alıyorsun laf salatası yapacağına
    Cevapla
  • ayi voki 7 yıl önce Şikayet Et
    e.belozoglu ve volkan Turk futboluna yakismiyor
    Cevapla