Ozan Tufan'a özel görevler!

Sarı-lacivertli çalıştırıcı, “içindeki cevheri çıkartmasını” istediği 21 yaşındaki yıldıza hem öğüt verdi hem yeni görevler yükledi.

Ozan Tufan'a özel görevler!
Ozan Tufan'a özel görevler!
GİRİŞ 10.09.2016 14:22 GÜNCELLEME 10.09.2016 14:22

Dick Advocaat, Fenerbahçe'nin eksiklerini tespit ederken orta alandaki futbolcuların benzer özelliklerde olduğunu bildirmiş, yönetimden takımı ileriye taşıyacak on numara özellikli bir isim istemişti. Ancak uğraş verilmesine rağmen bu gerçekleşmedi. Jeremain Lens ve Moussa Sow transfer edilince, Hollandalı çalıştırıcı on numara için çok da üstelemedi, takım içinden bu sorunu çözmeye karar verdi.

Alper'i son iki maçta ortaya çekip ofansif görevler yükleyen Advocaat, Salih'i de zaman zaman on numara olarak deneme kararı aldı. Ancak tecrübeli hoca, alternatif planlar üzerinde de duruyor. İki gündür Ozan Tufan'la yakından ilgileniyor. Milli Takım'ın bankosu olan Ozan'ın Fenerbahçe'deki performansından çok da memnun olmayan Advocaat, 21 yaşındaki yıldızından elini taşın altına sokmasını istiyor.

Takımda daha etkin roller üstlenmesini istediği yıldızına öğüt veren Advocaat, "Bu takımın önemli bir yıldızısın, bunun gereğini yerine getir. F.Bahçe'nin senin katkına çok ihtiyacı var" ifadelerini kullandı. 68 yaşındaki hoca, Ozan'dan boş dripling yapmak yerine enerjisini pas trafiğini yönlendirmek için kullanmasını isterken, "Hızlı düşünüp hızla uygula. Hazırlık pasları dışında yan ve geriye oynama. Dikine git" dedi.
.