Stoch krizi! "O formayı bir daha giymeyeceğim"

Fenerbahçe'nin yıldız kanat oyuncusu Miroslav Stoch'un Slovakya Milli Takımı'na alınmama durumu, ülke medyasında tartışmalara neden oldu.

Stoch krizi! "O formayı bir daha giymeyeceğim"
Stoch krizi! "O formayı bir daha giymeyeceğim"
GİRİŞ 28.08.2016 14:24 GÜNCELLEME 28.08.2016 14:24

Fenerbahçe'nin yıldız kanat oyuncusu Miroslav Stoch'un Slovakya Milli Takımı'na alınmama durumu, ülke medyasında tartışmalara neden oldu.

Fenerbahçe ile sezon 3 gollük harika bir başlangıç yapan ve Slovakya kadrosunda olması beklenen Stoch, İngiltere ve Rusya ile oynanacak maçlarda Slovakya MilliTakım Teknik Direktörü Jan Kozak tarafından kadroya alınmadı.

Tartışmalar üzerine basına bir açıklama yapan Jan Kozak, "Miroslav Stoch, benim çok fazla sabrettiğim oyunculardan biridir. Ona çok fazla özgürlük verdim. Gazeteciler, kötü dönemler geçirmesine rağmen onu neden aldığımı bile sorgulamışlardı. Fakat, o bu özgürlükleri iyi kullanamadı. Ona yardım etmek istedim. Avrupa Şampiyonası'nda yaptığı bir hareket nedeniyle onu bir daha kadroya almayı düşünmüyorum." dedi.

"Kozak, varken o formayı giymeyeceğim"

Miroslav Stoch ise Jan Kozak'ın bu sözleri üzerine hemen bir açıklama yaparak, "Slovakya forması giymek benim için her zaman büyük bir onur oldu, bunu beni tanıyan herkes biliyor. Kozak oradayken bir daha Slovakya forması giyemeyecekmişim, o oradayken ben de gitmeyeceğim zaten. Onun bana sabrettiğini, yardım ettiğini falan düşünmüyorum. Ben şu an kendi performansıma odaklandım. Beni destekleyen herkese ise teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yıldız kanat oyuncusu Stoch, UEFA Avrupa Ligi grubu hakkında ise, "Feyenoord, Manchester United ve Luhansk var. Manchester United gibi dünyanın en iyi oyuncularını kadrosunda bulunduran bir takıma karşı oynamak çok heyecan verici olacak. Onlara karşı oynayacağımız maçlar bir şölen gibi olacak." yorumunu yaptı.