F.Bahçelileri kahreden Nani açıklaması!

Aziz Yıldırım, Nani'nin istemeleri halinde takımda kalabileceğini ama Pereira'nın 'gitsin' raporuyla oyuncunun gönderildiğini açıkladı.

F.Bahçelileri kahreden Nani açıklaması!
F.Bahçelileri kahreden Nani açıklaması!
GİRİŞ 25.08.2016 11:07 GÜNCELLEME 25.08.2016 11:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Vitor Pereira'nın vatandaşı Luis Nani'yi takımdan görmek istemediğini belirtmesi üzerine yıldız futbolcuyla yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Aziz Yıldırım'ın konuyla ilgili sözleri şöyle;

"Geçen sene iyi transferler yaptık, bir CEO getirdik ve antrenöre karışmadan, böyle başladık. Capello ile, Klopp ile, Bielsa ile görüşmeler yaptık ve anlaşamadık. Sonra kendisi bir antrenör buldu ve 2 yıl anlaştık. Terraneo, Pereira'yı buldu getirdi. Biz ismini daha önce duymamıştık. Kefil oldu ve 2 sezon anlaşma imzaladık. Pereira bilime inanmıyordu, oyuncuların maç oynadıkça başarılı olacağını iddia ediyordu biz tersini düşünüyorduk. Bazı aksaklıklar gördüğümüz için Terraneo'yu gönderdik. Başarısız olunca da sezon sonu Pereira ile konuştuk. Geçen seneki başarısızlığı anlattık. Bu sene tahammülümüz olmadığını anlattık. O da sizle aynı düşüncedeyim, 4-2-3-1'e göre bir transfer listesi verdi. Aatif'i istedi, aldık. Alamadıklarımız da oldu. Ama sonra duyduk ki aynı şekil devam ediyor. Basından duyduk 3-5-2 oynatacak diye. Çağırdık konuştuk... Nani'ye kadar zorlasaydık kalabilirdi. Ama gönderdi, gitsin dedi.

YORUMLAR 2
  • Nart 7 yıl önce Şikayet Et
    Nani'nin gitmesi Fenerbahçe için bir kayıp değildi .. Sanki iyi oyuncuymuş gibi niye böyle saçma bir açıklama yapılıyor..
    Cevapla
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Tamam geri getirsinler o zaman
    Cevapla