İşte Aziz Yıldırım'ı Gülen'e şikayet eden isim!

Şike operasyonun başlamasına sebep olduğu iddia edilen 'Aziz Yıldırım'ın Gülen'e şikayet edilmesi' olayını gerçekleştiren isim belli oldu.

İşte Aziz Yıldırım'ı Gülen'e şikayet eden isim!
İşte Aziz Yıldırım'ı Gülen'e şikayet eden isim!
GİRİŞ 11.08.2016 09:52 GÜNCELLEME 11.08.2016 14:08
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Bir dönem Fethullah Gülen'in en yakınları arasında yer alan gazeteci Hüseyin Gülerce, geçtiğimiz günlerde CNN Türk'te katıldığı programda, 3 Temmuz 2011'deki Şike Operasyonu'nu yaptıran kişinin Gülen olduğunu iddia etmişti.

Gülerce, "Spor dünyasından bir isim Fethullah Gülen'e Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki sözlerini yetiştirmiş. Yıldırım bir gün uçakta bu şahsa 'Senin Fethullah Gülen'in yanında ne işin var' şeklinde sözler etmiş. Bu şahıs Gülen'e bu sözleri aktarınca Fethullah Gülen de Aziz Yıldırım'a taktı. Neden Aziz Yıldırım'a taktı? Türkiye'nin en çok taraftarı olan kulübün başkanı bu zihniyetteyse kendisine zarar verebilir düşüncesiyle. Şike davası Aziz Yıldırım'ı tasfiye etmek içindi" ifadesini kullanmıştı.

"AZİZ BEYİN CÜMLELERİ ADAMI HOPLATIR"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Şike Davası'ndaki avukatlarından Faik Işık, Hüseyin Gülerce'nin sözünü ettiği kişinin İhsan Kalkavan olduğunu iddia etti. Işık, şunları söyledi:

"Aziz Yıldırım, Fethullah Gülen hakkında İhsan Kalkavan'a bir şeyler söylüyor. Azerbaycan'dan gelirken, özel uçakta. Aziz bey esprili bir adamdır, birini eleştirirken batıcı cümlelerle de söyler. O batıcı cümleler belki biraz kanatır da. O cümlelere bazıları tepki gösterebilir. Bu cümleler bir yere yetiştiriliyor. N'oluyor lan diyor mesela. Dalga geçiyor. Havlular, himmetler, bu kadar işadamının sanki Hac'ca, Umre'ye gidermiş gibi oralara gitmesi, böyle hoşgörüyle kabul edilecek iş değil. Bunlar ne iş diyor, çok ağır şekilde eleştiriyor. Aziz Yıldırım ağır konuşur, içinde küfür olmasa bile adamı hoplatır valla. Tek sorun tabii ki bu değil. Bu arada bir futbol takımı denemeleri de oluyor. Galatasaray Kulübü'nden bazı futbolcu ve yöneticilerin doğrudan bağlantıları ve Hakan Şükür... 'İşte bizim partimize geldi milletvekili yaptık...'

YORUMLAR 24
  • Hüsnü 7 yıl önce Şikayet Et
    2011 yılında hapisten çıkınca Aziz başkan ne demişti hatırlayan varmı ? " Bırakın şikeyi memleket elden gidiyor " demişti ama kaç kişi inandı ve şimdi düştüğümüz duruma bakın ?
    Cevapla
  • Osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö cü hakan milletvekili maaşı alıyorsa bunu kesmeyenlerde hain o zaman
    Cevapla
  • sami kaya 7 yıl önce Şikayet Et
    nerde o fetö köpeği ihsan kalkavan ?
    Cevapla
  • Yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    2011:"Şike yapmayan mı var?" 2012:Yaptık ama sahaya yansımadı." 2013:"Yaptıysam fenerbahçe için yaptım." 2014:"Ben şike yapmadım." 2015:"Paralel yaptı."
    Cevapla
  • veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Kimse Türkiye'de şike yok diyemez. En azından hatır şikesi var. Aynı yıl bariz bir şekilde Anadolu takımlarının Trabzon ile yaptıkları maçlara bakmak yeterli. Şike olayı, futbol taraftarlığının insafsız fanatikliğine de sığınarak yapılmış bir 17-25 aralık operasyon provasıydı. Kitlesel tepkileri nasıl yöneteceklerinin provasıydı. Aynı hakim- savcı ve basın iş başındaydı.
    Cevapla
  • istanbullu 7 yıl önce Şikayet Et
    Hıç unutmuyorum; aziz bey taraftarını toplamış tayyip erdoğan a küfür ettirmişti hafızanızı bir çalıştırın oda seyretmişti yıldırıma bunu kim yaptirtmıştı ?..bunu asla unutmam ve unuturmayacağım..!!!!!!! Reis e uzanan dil koparılmalı..!!!!
    Cevapla
  • hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım'ı sevmem ama o dönem bu haşhaşiler tarafında olan herkese öfkeli idi.Tayyıp Erdoğan da o zaman Aziz Yıldırım kadar bu kötülük ve kumpas şbekesini anlamamıştı.FB'ye rakip olan ve özellikle de GS veTS klüpleri de fırsat bu fırsat deyip inanmadıkları halde işlerine de geldiği için bu çetenin her iftira ve kumpasına yardım ettiler. O zaman FB'ye uzanan eller de kesilmeli,diller de koparılmalı..!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle