Geçen yıl söyledikleri gündem oldu! "İhtilal..."

Geçtiğimiz yıl FETÖ'nün Türkiye'de sivil darbe yapmak istediğini iddia eden Aziz Yıldırım'ın o konuşması sosyal medyada günün konusu oldu.

GİRİŞ 17.07.2016 15:01 GÜNCELLEME 17.07.2016 15:01
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Türkiye'de yaşanan darbe girişiminin ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın geçen yıl bir televizyon programında söyledikleri akıllara geldi. Şike süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım FETÖ'nün Türkiye'de ihtilal yapmak istediğini belirtmişti.

FETÖ, SİVİL DARBE YAPMAK İSTEDİ

Açıklamalarına devam eden Aziz Yıldırım, "Türkiye’de ihtilal yapılıyor daha bunlar farkında değil. Sivil ihtilal yapılıyordu. 50 bin kişiyle. Neden kaçıyorlar. Niye? Suçlular çünkü. Kırmızı bültenle aranıyorlar. Ben ceza yemiştim 6 sene 3 ay..2 sene 2.5 sene hapis yatacaktım özel uçakla geldim. Niye saklanıyorlar, neredeler onlar. İddianame daha doğru dürüst açıklanmamış, Beşiktaş’taki başsavcı bütün basını topladı, açıklamalar yaptı. Hangi davada bu hareket yapılmıştır. Savcı söz verdi, Mehmet Berk. Cihan Kamer, Nihat Özdemir ve birisi gittiği zaman bizim arkadaşlardan ‘siz bu kanunu çıkartın, ben hemen işleme koyacağım, başkanı bırakacağım.’6222 değişme kanunu. Kanunun çıktığı bir gün öncesinde bizim iddianameyi çıkardılar ve bizi sevk ettiler. Biz çok şey biliyoruz. Mesela Aziz Yıldırım değildi. Askeri darbe de ne olduysa sivil darbe de o olacaktı." dedi.

YORUMLAR 15
  • mmed 7 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı
    Cevapla
  • baha 7 yıl önce Şikayet Et
    dün akşam bağdat caddesi fetöcüleri alkışlıyodu başkan !... sen önce kendi taraftarını inandıramamışsın bu olaya ordakiler niye inansın.
    Cevapla
  • Bihemta 7 yıl önce Şikayet Et
    Bende fenerbahçeliyim. darbeyi alkışlayan o hainler mi sadece fenerbahçeyi temsil ediyor.
    Cevapla
  • 007 7 yıl önce Şikayet Et
    Her olaydan kendine pay cikarmaya calisyr !
    Cevapla
  • baba 7 yıl önce Şikayet Et
    zamanında doğrular söylemiş yani insanın başına gelmş görmüş zoruna gitti herhalde
    Cevapla
  • nisay 7 yıl önce Şikayet Et
    allah razi olsun senden bu ulkede sade cumhurbaskani yirtiyo kendini milletin umrunda degil her kurumda parelelci dolu fakat atilmiyorlar aksine mudurluk veriliyo onlarada
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yildirimin cok dogru tespit etmis !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle