'Emenike ile şampiyon olamam!'

Fenerbahçe'de Robin van Persie ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.

'Emenike ile şampiyon olamam!'
'Emenike ile şampiyon olamam!'
GİRİŞ 09.07.2016 11:00 GÜNCELLEME 09.07.2016 11:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yönetime bu konuda bir rapor sunan tecrübeli çalıştırıcının, "On numara transferini çok istiyorum. Ama en az bu transfer kadar istediğim bir şey daha var; o da van Persie'nin takımda kalması. Van Persie'yi satıp gelecek para ile transfer yapacaksanız, bundan vazgeçin" dediği bildirildi.

SAKIN SATILMASIN

Fernandao ve Emenike ile şampiyonluk yarışı veremeyeceklerini bildiren Pereira'nın raporunda, "Bu oyuncularla nereye varırız, tam bir soru işareti. Bu riske giremeyiz. Van Persie kesinlikle satılmamalı" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

DAHA ÇOK ATARSIN

Portekizli hocanın, önceki gün bir görüşme yaptığı van Persie'yi de "Yeni sezonda tüm oyun sistemini senin üzerine kuracağız. Hücumu daha çok düşüneceğiz. Geçen yıldan daha çok gol atarsın" sözleri ile ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

VOS'LA İRTİBATTA

Yönetim, van Persie'yi satma planından Pereira'nın raporu üzerine vazgeçti. Ancak RvP, Fenerbahçe'de kalma fikrine sıcak bakmıyor. Ayrılmayı kafasına koyan 33 yaşındaki yıldızın, sürekli olarak menajeri Kees Vos'la transferini konuştuğu kaydediliyor.

YORUMLAR 5
  • fth 7 yıl önce Şikayet Et
    zico dönemindeki gibi atak futbol oynarsak her sene şampiyon oluruz.geçen yıl kendi elimizle şampiyonluğu beşiktaşa verdik
    Cevapla
  • cihat 7 yıl önce Şikayet Et
    merak etme abi sen messi ile bile şampiyon olamazsın.vizyonun yok.
    Cevapla
  • Cenedik 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben yorum yapmiyorum. Yaparsam cok karisir ortalik
    Cevapla
  • emin 7 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle satın, yönrtimin görevi perrayı ikna etmek, o oyuncudan hic bir verim alamazsınız, geçen sene fernandoyu kazanabilirdik, gelişime açık bir futbolcuyu harcadınız, onunla şampiyon olabilirdik, , aptallık ikinci aynı hatayı ikinci kez yapmaktır
    Cevapla
  • evet 7 yıl önce Şikayet Et
    hakli adam
    Cevapla