Roman Neustadter KİMDİR? - Fenerbahçe'den Roman Neustadter transferi açıklaması!

Geçen sezon 3 kulvarda hedeflediği başarılara ulaşamayarak camiayı ve taraftarı hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe transfer atağına geçti. Bu doğrultuda Schalke'nin savunma oyuncusu Roman Neustadter ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı. Peki Roman Neustadter KİMDİR?, Roman Neustadter futbol geçmişi yani futbol kariyeri nedir?, işte yanıtları ve Roman Neustadter ile ilgili tüm ayrıntılar haber7.com'da..

Roman Neustadter KİMDİR? - Fenerbahçe'den Roman Neustadter transferi açıklaması!
Roman Neustadter KİMDİR? - Fenerbahçe'den Roman Neustadter transferi açıklaması!
GİRİŞ 04.07.2016 17:28 GÜNCELLEME 04.07.2016 17:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Geçen sezon 3 kulvarda hedeflediği başarılara ulaşamayarak camiayı ve taraftarı hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe transfer atağına geçti. Bu doğrultuda Schalke'nin savunma oyuncusu Roman Neustadter ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı. Peki Roman Neustadter KİMDİR?, Roman Neustadter futbol geçmişi yani futbol kariyeri, işte yanıtları ve Roman Neustadter ile ilgili tüm ayrıntılar haber7.com'da..

Fenerbahçe Kulübü, Roman Petrovich Neustadter ile ilgili resmi transfer açıklamasını yaptı.

İŞTE YAPILAN O AÇIKLAMA

"Profesyonel futbolcu Roman Petrovich Neustadter ile futbolcunun transferi için görüşmelere başlanmıştır.

Rus futbolcu, 05 Temmuz Salı akşamı İstanbul'a gelecek ve görüşmeler tamamlanacaktır."

ROMAN PETROVİCH NEUSTADTER KİMDİR?

Roman Neustädter (d. 18 Şubat 1988, Dnipropetrovsk), Defansif orta saha mevkinde görev alan Ukrayna doğumlu Rus millî futbolcu. Şu an Süper Ligtakımlarından Fenerbahçe'de forma giymektedir.

Neustädter'in annesi etnik Rus'tur. Baba tarafından Neustädter'in ataları etnik Almandır. Babası Volga Almanlarının oğludur. Ataları Rusya İmparatorluğuve toprakları üzerinde yaşamıştır. İkinci Dünya Savaşı'nın ardından, etnik Almanlar zorla Sovyet hükümeti tarafından sürgün edildiler. Neustädter ailesi Orta Asya'ya taşındı. 1. FSV Mainz 05 takımının Kırgız ve Kazak asıllı eski futbolcu ve Mainz 05 II takımının eski yöneticisi Peter Neustädter'in oğludur.  Babası Dnipro Dnipropetrovsk'ta oynarken, Ukrayna SSC'de Dnipropetrovsk'ta doğdu. Babası hala aktif bir futbolcu iken, Kırgızistan'da annesi ve dedesi tarafından büyütüldü. Doğum yeri ve anne babasının etnik kökenleri nedeniyle uluslararası yarışmalarda Almanya, Ukrayna, Rusya ve Kazakistan adına oynamaya hak kazandı.

Neustädter 30 Mayıs 2016 tarihinde, Almanya'nın Bonn kentinde ki Rus Konsolosluğu'na yaptığı başvuruda yeni Rus pasaportu aldıktan sonra kendisine Rus vatandaşlığı verildi.

YORUMLAR 6
  • polis rabia 1 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe fran navarro yu alacak mı
    Cevapla
  • nazli 6 yıl önce Şikayet Et
    Keşke roman naustadter i görme şansım olsa
    Cevapla
  • mustafa ertürk 3 yıl önce Şikayet Et
    yardımcı olabilirim eger istersen
    Cevapla
  • almaci 7 yıl önce Şikayet Et
    5 para etmez. Gerçekten kötü transfer. Schalke 04 ile hic bir başarısı yok. Verilen paralar Türk gençliğine Yatirilmaliydi
    Cevapla
  • Emanet 7 yıl önce Şikayet Et
    Paralelci tipi var badem bıyıklı roman neustander :)
    Cevapla
  • arif 7 yıl önce Şikayet Et
    Son yirmi yılın en büyük transeri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle