Van der Wiel imzayı attı! İşte ilk sözleri

Fenerbahçe'nin yeni transferi Gregory van der Wiel, FBTV'ye açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 04.07.2016 14:03 GÜNCELLEME 04.07.2016 16:13

Hollanda'lı sağ bekin sözleri şöyle;

- Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Fenerbahçe taraftarlarına bana gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum.

- Şehir çok etkileyici. Çok büyük bir şehir, daha önce hiç gelmemiştim. Aynı zamanda Dirk Kuyt ile fazla sayıda sohbet ettik. Kulüple, şehirle alakalı her şeyi anlattı. Pozitif şeyler, olumlu görüşler aktardı. Annemle ve kız arkadaşımla görüş birliğine vardık. Hislerimle karar verdiğimi belirtmek istiyorum. Umarım bu kulüple harika yıllar geçiririm.

- Ajax yıllarımda stoperden sağ bek pozisyonuna geçtim. Çok daha iyi bir pozisyon olduğunu düşünüyorum benim için. Hem savunmada hem hücumda katkı verebiliyorum.

- Oyuncular olarak teknik direktörlerimizle takım için tartışmalar yapabiliriz. Herkes bu hedefe odaklanıp bu şekilde düşünmeli. Hocalar ve oyuncular birlikte yürür bu yolda...

- Paris Saint Germain'in teklifi vardı bu doğru. Az önceki soruda da söylediğim gibi hislerimle hareket eden bir insanım. Kulüpte bir aile ortamı gördüm ve bu takımın parçası olmak istedim. Oraya geri dönmek istemedim.

Wiel'in basın toplantısından önce FB TV'ye yaptığı açıklamalar

"İstanbul'a geldim gezdim, çok büyük bir şehir yapabilecek çok şey var. Burayı özel kılan Asya ve Avrupa'da olması. Tesisleri de gezdim. Stat harika sahalar çok güzel. Fitness salonu, soyunma odaları çok iyi. Stat da öyle. Bu güzel stat ve taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum."

"Kuyt harika bir takım olduğunu söyledi"

"Kuyt ile transferim hakkında çok konuştum fikirlerini aldım bana sadece olumlu şeyler söyledi. Harika bir takım olduğunu ve en iyi taraftarın burada olduğunu söyledi. Buraya geldiğim ilk anda sıcaklığı hissettim. İmzayı attıktan sonra da şu anda da çok mutluyum. Çok fazla şey duydum taraftarlarla ilgili, çok anlattılar. Türkiye'nin en iyi taraftarı. Videolar izledim, bana çok kişi bahsetti. O sahaya çıkmak, taraftarı görmek için çok sabırsızlanıyorum."

"Fenerbahçe'nin bir parçası olmak istiyorum"

"Tek düşüncem var, her maçta sahada olmak ve oynamak istiyorum. Onun için geldim. Fenerbahçe'nin bir parçası olmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz. Takım arkadaşlarımla birlikte en iyisini yapmak istiyorum."

"Kariyerimin harika olduğunu söyleyebilirim"

"Aslında 4-5 yaşında sokakta top oynamaya başladım. 7 yaşında yüzlerce çocuk arasından 15 kişi Ajax'a seçildik. Ajax'ta uzun süre oynadım. Genç yaşta milli takıma da seçildim. Dünya Kupası'nda finale kaldım. Bir sonraki adım zamanı gelmişti ve PSG'ye gittim. 4 yıl başarılı oldum, 4 kere şampiyon olduk. Kariyerimin harika olduğunu söyleyebilirim. Bu yeni sayfa için de çok mutluyum."

Hollandalı yıldız son olarak Fenerbahçe'de 23 numaralı formayı giyeceğini söyledi.