Tarih verdi! '4 Temmuz’da imza atmaya geliyorum'

Geçen hafta İstanbul’a gelip şehir turu atan Van der Wiel, yönetime ABD’den müjdeyi verdi: 4 Temmuz’da imza atmaya geliyorum.

 Tarih verdi! '4 Temmuz’da imza atmaya geliyorum'
Tarih verdi! '4 Temmuz’da imza atmaya geliyorum'
GİRİŞ 26.06.2016 10:35 GÜNCELLEME 26.06.2016 12:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gökhan Gönül'ün ayrılığı sonrası sağ bek transferi için kolları sıvayan ve listede ilk sırada yer alan Gregory Van der Wiel'i İstanbul'a getiren Fenerbahçe hedefine ulaştı. Geçen hafta tatilini yarıda keserek sevgilisi ile 2 günlüğüne İstanbul'a gelip hem şehir turu yapan hem de sarı-lacivertli yöneticilerle görüşen Hollandalı yıldız, düşünmek için süre istemişti. Geri döndüğü ABD'den mesaj yollayan Van der Wiel, yöneticilere olumlu yanıt verdi.

3 YILLIK SÖZLEŞME YAPILACAK

İstanbul'a hayran kaldığını ve kulübün hedefleriyle kendi hedeflerinin örtüştüğünü ifade eden 28 yaşındaki sağ bek, sözleşme imzalamaya hazır olduğunu bildirdi. Yapılan görüşmede imza töreni için 4 Temmuz Pazartesi gününe söz kesildi. Sarı lacivertliler, bayramdan 1 gün önce Van der Wiel'e imzayı attırarak taraftarına bayram hediyesi vermeyi planlıyor.

Paris Saint Germain ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcu ile yıllık 2.2 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

YORUMLAR 2
  • Jaseen 7 yıl önce Şikayet Et
    Birader bu Ada'mın yanında Gökhan'ın ismi okunmaz
    Cevapla
  • ..... 7 yıl önce Şikayet Et
    oley oleyy gregory gregory.... gökhan'ı bize unuttur reis...
    Cevapla