Wijnaldum bombası! F.Bahçe'ye teklif ettiler

Van Persie’nin de menajerliğini yapan Kess Vos, Premier Lig’den düşen Newcastle’da oynamak istemeyen Wijnaldum’u Fenerbahçe’ye önerdi.

Wijnaldum bombası! F.Bahçe'ye teklif ettiler
Wijnaldum bombası! F.Bahçe'ye teklif ettiler
GİRİŞ 02.06.2016 11:03 GÜNCELLEME 02.06.2016 11:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Van Persie’nin de menajerliğini yapan Kess Vos, Premier Lig’den düşen Newcastle’da daha fazla oynamak istemeyen Wijnaldum’u Fenerbahçe’ye getirebileceğini söyledi

Transferde listesini şekillendirmeye başlayan Fenerbahçe'de, yönetime sürpriz bir isim önerildi. Van Persie'nin de menajeri olan Kees Vos tarafından Ali Yıldırım'a önerilen o futbolcu Georginio Wijnaldum... Premier Lig'den düşen Newcastle United'da forma giyen Hollandalı oyuncunun, gelecek sezon Championship'te forma giymek istemediği için kulübünden ayrılmak istediği belirtildi.

Vos: İndirim yaptırabilirim

Vos'un Yıldırım'la yaptığı görüşmede 25 yaşındaki futbolcunun F.Bahçe'ye gelme konusunda istekli olduğunu bildirdiği öğrenilirken, sözleşmesi 2020'de bitecek Hollandalı için Newcastle'a indirim yaptırabileceğini iddia ettiği gelen haberler arasında. Bu görüşmede herhangi bir görüş belirtmeyen Ali Yıldırım, konuyu yönetime ilettikten sonra kararı bildireceklerini dile getirdi.

Ortalama değeri 20 milyon euro

İngiliz ekibiyle geçen sezon başında anlaşan Wijnaldum, istediği havayı yakalayamadı. Bonservis bedeli 20 milyon euro olarak tahmin edilen futbolcu, ofansif orta saha ve sol kanatta görev yapıyor. Hollanda Milli Takımı ile 28 maça çıkan siyahi kramponun 4 golü bulunuyor.

YORUMLAR 1
  • birisi 7 yıl önce Şikayet Et
    hemen alalım, madem van persiyi de o aldırmıştı hemen almamız lazım, perşembenin gelişi çarşambadan belli nasılsa
    Cevapla