Finalin ardından Aziz Yıldırım esti gürledi

Aziz Yıldırım, Türkiye Kupası'nı Galatasaray'a kaptırdıkları final maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 27.05.2016 00:07 GÜNCELLEME 27.05.2016 10:30
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Kupası'nı Galatasaray'a kaptırdıkları final maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİ...

Yazık değil mi bu kulüplere? Bu sene Türkiye'de şampiyonu da, küme düşeni de, orta sıraları da hakemler tyayin ettiler. Mete Kalkavan, Ali Palabıyık iyi hakem diyorduk, onlar da kendini bir başka görmeye başladı. Bir kurallar var. İndim aşağıya söyledim yüzüne, ikinci devre değişti. Fıray Aydınus ile Halis Özkahya bu sene bizim şampiyonluğumuzu engelledi. Başakşehir maçında penaltı var, vermiyor. Beşiktaş başkanına, Galatasaray başkanına ceza vermezler, Aziz Yıldırım'a verirler. Federasyon genel kurulu ne zamansa konuşma yapacağım. 9 ya da 19 Haziran'da herkes beni dinlesin. Siz önce küfürü engellemeye çalışın. Antalya'da kupa veriyorsunuz. Ne hale geldik? Adam bana küfür ediyor, 'Şike yapsana, şike yapsana', ben şike yapmadım. Strum Graz maçının sonunu bir izleyin, şike ne demek görün. Ben şike yapmadım, ama Galatasaray her zaman şike yapıyor. Beni daha fazla konuşturmayın, altından kalkamazlar. İspatını yapacaklar, ben ispatlıyorum.

Oyunculara küfür etmişler. Çıktık tören başlamadın küfüre başladılar dedi, ben de çıkmayın o zaman dedim. Baskette F4 oynadık, bu akşam kazanamadılar. Olur. Ben gündem değiştirmek için konuşmuyorum, gerçekleri sötylüyorum. Benden başka kimse konuşamıyor. Tribünlerde sorun var, küfür var. Esrar, kokain içiliyor, insanlar zehirleniyor. Kasımpaşa küçülmeye gidiyor, niye? Bizim puanlarımızı çaldılar, küçüleceğiz diyor. Yazık değil mi? Bir tek hata yapılmayan Beşiktaş ve Galatasaray.

YORUMLAR 44
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    ağlamayı bırak da defol git artık. her yenilginin ardından aynı teranelerden biz bıktık, fenerliler bıkmadı mı?
    Cevapla
  • Kabus 7 yıl önce Şikayet Et
    Maç sonucu Aziz defol.
    Cevapla
  • Olguncan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hoşttt köpek
    Cevapla
  • gfb 7 yıl önce Şikayet Et
    savcılığa verileceksiniz
    Cevapla
  • zamsa 7 yıl önce Şikayet Et
    üfledi mi lan bu yine..
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerbahçe taraftarı olarak hakemin zerre kadar oyunun sonucuna etki edecek bir hatası olmadı.Önce sen futbolcularını azarla ruhsuz ruhsuz oynuyorlar.Sabri kadar yürekleriyle oynasalardı galatasarayı yenerlerdi.hocana kızkaç aydır oynamayan markoviçi kurtarıcı olarak alıyor.yazık çok yazık
    Cevapla
  • ahmet oflaz 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun ilk defa doğru 'ları söyleyen bir fenerli gördüm teşekkür ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle