Nani ipleri kopardı! Eşyalarını bile topladı

Fenerbahçe’ye büyük umutlarla gelen ancak bekleneni bir türlü veremeyen Luis Nani ayrılığa hazırlanıyor.

Nani ipleri kopardı! Eşyalarını bile topladı
Nani ipleri kopardı! Eşyalarını bile topladı
GİRİŞ 18.05.2016 09:27 GÜNCELLEME 18.05.2016 12:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Portekizli futbolcunun son günlerde bazı eşyalarını ülkesine göndermeye başlaması iplerin tamamen koptuğunun bir göstergesi olarak algılandı. Arabasını, motorunu ve özel rejenerasyon makinesini Portekiz’e yollayan Nani’nin sarı-lacivertli takıma veda etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Devre arası Çin’den teklif alan yıldız futbolcu bu astronomik teklifi değerlendirmeyi düşünüyordu. Ancak şampiyonluk yarışı sebebiyle yönetimin de isteğiyle takımda kaldı. Yönetim sezon sonu benzer bir teklif gelirse kolaylık sağlanacağını o dönem Nani’ye ifade etmişti.

Fenerbahçe’de kalsa da Çin’den gelen astronomik teklif Nani’nin aklını fazlasıyla karıştırdı. Portekizli oyuncu devre arası gitmese de sezon sonu bu teklifi değerlendirmek istediğini ifade etmişti. Teknik Direktör Pereira ile de yıldızı barışmayan tecrübeli futbolcunun sezon sonuyla birlikte Çin’e transfer olması bekleniyor.

İki katı

Fenerbahçe ile iki yıl daha sözleşmesi bulunan Portekizli futbolcunun Avrupa’ya transferi aldığı ücret sebebiyle zor gözüküyor. Sarı-lacivertli kulüpte yaklaşık 4 milyon euro kazanan Nani’nin bu ücrete yakın bir teklif alması söz konusu değil. Ancak Çin kulüpleri Nani’ye ücretinin iki katını öneriyor. Portekiz Milli Takımı ve Manchester United kariyeri sebebiyle yıldız oyuncu statüsünde bulunan 29 yaşındaki futbolcu da bu fırsatı kaçırmak istemiyor. İlerleyen dönemde böyle bir teklifin gelme ihtimalinin düşük olacağını düşünüyor.

Nani son dönemde çalışmalara da ağrılarını gerekçe göstererek çıkmıyor. Gençlerbirliği maçında da kadroda olmayan yıldız futbolcu dünkü çalışmada da yer almadı.

Araçlar eskiden gidiyordu

Geçmiş dönemde yabancı futbolcular belli süreliğine de olsa araçlarını yurtdışına yollamak durumunda kalıyordu. Ancak yapılan düzenleme ile bu durum değişti. İkamet iznine bağlı olarak futbolcuların araçlarını yurtdışına göndermesine gerek kalmadı.

Portekizli futbolcunun eşyalarını toplaması sarı-lacivertli takımla iplerin tamamen koptuğunun göstergesi olarak algılandı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 6
  • beşiktaşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    fikret başkan naniyi beşiktaşa al güzel iş yapar forvet arkası madem gökhanı yolluyonuz çok güzel iş yapar gökhanın yarı parayada gelir kaçırmayın derim 7-8 m serbest kalma bedeli 10 ver al bence
    Cevapla
  • naNİİİİ 7 yıl önce Şikayet Et
    güle GÜLE NANİ senden iyisini buluruz hahahahahahahh
    Cevapla
  • metehan 7 yıl önce Şikayet Et
    vallahi yazık fenerbahçeye gelmiş en iyi oyuncuydu bazı bencil futbolcular adama pas bile atmıyordu ne oldu gitti şampiyonluk aklıma Ceyhun -ortege vakası geliyor.Herkes bir aziz yıldım oluyor kibir gurur kasıntı bütün futbolcular yazık bize bu kaçıncı travma ikincilir kaderimiz mi
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    İlk geldiğinde "welcome to nani" diye pankart açmıştı birisi. Şimdide "goodbye to nani" yazsın sivasa yollasın. Biz maçta açarız.
    Cevapla
  • gakkoş 7 yıl önce Şikayet Et
    Başarı ölçüsü şampiyonluk olunca başarısız olan takımdır hakkını yemeğin.elinden geleni yaptı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle