Üzülmez ile Pereira arasında ilginç diyalog

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile samimi bir diyalog kurdu.

Üzülmez ile Pereira arasında ilginç diyalog
Üzülmez ile Pereira arasında ilginç diyalog
GİRİŞ 15.05.2016 20:23 GÜNCELLEME 15.05.2016 20:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kadıköy'de maçın başlamasından önce centilmence yan yana gelen Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira arasında ilginç bir diyalog geçti.

Üzülmez eliyle ağzını kapatarak Pereira'ya iletmesi için İdari Menejer Hasan Çetinkaya'ya 'Hocaya söyle üzülmesin. Futbolda böyle şeyler oluyor. Ben şahsen kendisini çok beğeniyor, taktir ediyor ve kendime örnek alıyorum" dedi.

Çetinkaya, Pereira'ya bu sözleri tercüme ettikten sonra Portekiz'i hoca Üzülmez'e teşekkür etti ve genç teknik adamın elini sıktı.

YORUMLAR 4
  • mevanfir 7 yıl önce Şikayet Et
    örnek alması gereken direktör bence Şenol hocadır..
    Cevapla
  • kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    gençlerbirliğinde çok iyi başarı yakaladı Üzülmez, seneye ilk 5 de göreceğiz bu takımı. Konya ve gençler ilk 5 de olacak
    Cevapla
  • emin 7 yıl önce Şikayet Et
    perrera gitmemeli, van persiyi gondersinler, iyi bir orta saga alsınlar, seneye sampiyon fenerbehce olur, bu teknik adamın kesinlikle gitmemesi gerekiyor.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bir defans oyuncusu olarak defans oynatan bir teknik direktörü beğenmesi gayet normal. Gerçi hakkını yemeyelim, Deli İbrahim en iyi hücum yapan beklerdendi.
    Cevapla