Fenerbahçe'de Vitor Pereira kararı!

Fenerbahçe'de yönetimin Vitor Pereira ile yolların ayrılması yönünde karar aldığı belirtildi.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira kararı!
Fenerbahçe'de Vitor Pereira kararı!
GİRİŞ 10.05.2016 20:12 GÜNCELLEME 10.05.2016 20:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir yenilgisi Fenerbahçe'de bardağı taşıran son damla oldu. Lig TV'nin haberine göre; Sarı Lacivertli yönetim teknik direktör Vitor Pereira ile yolları ayırma yönünde fikir birliğine vardı

Olağanüstü toplanma kararı alan Fenerbahçe yönetiminin Portekizli teknik adamın sezon boyunca yaptığı hataları masaya yatıracağı öğrenildi.

Bazı yöneticilerin Vitor Pereira ile hemen yolları ayırmak gerektiği yönünde görüş bildirdiği, yönetim kurulu toplantısında ise bu fikri dile getirecekleri belirtildi. Olağanüstü toplantıda Portekizli teknik adamın kaderinin çizileceği öğrelidi.

Medipol Başakşehir maçının ardından Nani'nin yaptığı açıklamalar ve sorunların geçmişe yönelik olduğunu işaret etmesi de yönetimin dikkatini çekti.

Yönetimin, sarı lacivertli kulübün tarihinin en önemli kadrosunu oluşturulmasına rağmen, sezonun büyük bir bölümünde on bir oluşturamayan, istenilen futbolu oynatamayan Portekizli teknik adamın yerine yeni isimlerle görüştüğü ve bazı temaslarda bulunduğu kaydedildi.

YORUMLAR 6
  • malatyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    bir hocaylada 2 yıl devam Et be kardeşim bu ne ya şampiyon olamadın haydi git acaba suç hocadamı ???
    Cevapla
  • İSKİLİP 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe Altyapısını İskilip e kurmasını tüm ilçe gençliği adına bekliyoruz. Kapalı salonumuz ilçede yok. AZİZBAŞKAN DUY FERYADIMIZI. ALTYAPI YÖNÜNDE İSKİLİP e destek.
    Cevapla
  • ... 7 yıl önce Şikayet Et
    baskan'in da gitmesi gerek. tek sorumlu bu adam olamaz. sampiyon olunca ben sampiyon yaptim diyor. sampiyon olunmadiginda da sorumlulugu almali. bu kacinci kez sampiyonlugu kacirmak yeter her sene bosu bosuna kombine parasi veriyoruz.
    Cevapla
  • mahir 7 yıl önce Şikayet Et
    ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak başakşehiri kutluyorum. haklı bir galibiyet aldı. Aziz yıldırım geçen sene şampiyon olmadıkları için futbolcuları gönderdi. bu senede göndersin. ne bekliyor. yazık bu taraftara. yönetimin tamamen değişmesi gerek.
    Cevapla
  • Gfb 7 yıl önce Şikayet Et
    Geç Alınmış Bir karar
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Caner,i bitirdi kendiside bitti..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle