Diego koptu gidiyor! İşte yeni durağı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Diego'nun ülkesine döneceği iddia edildi.

Diego koptu gidiyor! İşte yeni durağı
Diego koptu gidiyor! İşte yeni durağı
GİRİŞ 24.04.2016 12:56 GÜNCELLEME 24.04.2016 12:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sarı lacivertli taraftarların tamamen sildiği Diego Ribas'ın ülkesine döneceği iddia ediliyor.

Fransa'nın dünyaca ünlü yayın organı L'Equipe, Diego ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya attı. Gazeteye göre Diego ülkesine dönecek ve Cruzeiro'da oynayacak. Fenerbahçe Yönetimi de bu ayrılığa sıcak bakıyor. Çünkü Diego, aldığı maaş ve takıma sağladığı katkı ile oldukça ters bir orantıya sahip.

Fenerbahçe'de ikinci sezonunu geçiren Brezilyalı futbolcu beklentilerin çok uzağında kaldı. Şampiyonluk yolunda büyük bir yarış içinde olan sarı lacivertli takımda sorumluluk almayan, taşın altına elini sokmayan Sambacı ile taraftarlar arasında büyük bir savaş var.

Fenerbahçe'nin ligde geçtiğimiz hafta Mersin İdmanyurdu'nu 4-1 mağlup ettiği karşılaşmaya 79. dakikada dahil olan Diego, ayağına topu aldığı her an tüm tribünler tarafından ıslıklarla protesto edilmişti.

Zaten ayrılmayı düşünen Diego'nun, bu olayın ardından ipleri tamamen kopardığı ve ülkesine kesin dönüş yapacağını yakın çevresiyle paylaştığı belirtiliyor.

Fenerbahçe ile 1 yıllık daha mukavelesi olan Brezilyalı oyuncu geride kalan 2 sezonda 71 maçta 8 gol kaydederek beklentilerin çok altında kaldı.

YORUMLAR 1
  • Bir kişi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlara para veren zihniyete yazıklar olsun.Türkiye de çok topçu var böyle hatta daha iyileri.
    Cevapla