Şok gelişme! Sonunda Nani de patladı

Nani’nin yakın çevresine yerlilerin kendilerine karşı tavır aldığını belirterek takımdan ayrılmayı düşündüğünü söylediği öğrenildi.

Şok gelişme! Sonunda Nani de patladı
Şok gelişme! Sonunda Nani de patladı
GİRİŞ 15.04.2016 11:20 GÜNCELLEME 15.04.2016 11:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hem saha sonuçları hem de sürekli istenmeyen gelişmelerin yaşanmasının Portekizli oyuncuyu yıprattığı kaydedildi. Tecrübeli oyuncunun yakın çevresine, yerli oyuncuların kendilerine tavır aldığını ileri sürdüğü, “Ben buraya başarı yaşamak için geldim, bu kesin. Ama anlamadığım durumlar var. Sahada yeteri kadar pas alamıyorum. Bana karşı bir tepki söz konusunu ama nedenini çözemedim. Sportif direktör Terraneo’nun bir anda ayrılması da bizi şaşırttı” dediği belirtildi.

EURO 2016’dan sonra her şeyin olabileceğini kaydeden Nani’nin, “Eğer iyi bir fırsat gelirse gitmeyi düşünebilirim. İngiltere her zaman oynamak istediğim bir yer. EURO 2016’yı atlattıktan sonra durumum netleşir” düşüncelerini de paylaştığı kaydedildi.

YORUMLAR 4
  • adiga81 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanki aldigi toplari cok iyi degerlendiriyormus gibi bir de bana pas vermiyorlar diye arkadaslarini sucluyor.
    Cevapla
  • mtehan 8 yıl önce Şikayet Et
    fenerbaçe kendi içinde bölünmüş yazık fenerime yazık ah aziz yıldırım yeter be kardeşim huzur kalmadı bırak artık
    Cevapla
  • 571 8 yıl önce Şikayet Et
    güle güle
    Cevapla
  • mehmet Altun 8 yıl önce Şikayet Et
    Antalya, Gençlerbirliği, Galatasaray, Bursaspor'u yenemeyen bir takım şampiyon olmasın. Şampiyon olup ta bizleri Avrupa'ya rezil etmesin, onurumuzla oynamasın. Mehmet Altun-Şanlıurfa / Bakkalbaşı
    Cevapla