Pereira: Caner'in saygısızlığı sadece bana değil!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Galatasaray maçının kadrosuna almadığı Caner Erkin ile ilgili açıklamada bulundu.

Pereira: Caner'in saygısızlığı sadece bana değil!
Pereira: Caner'in saygısızlığı sadece bana değil!
GİRİŞ 13.04.2016 19:07 GÜNCELLEME 13.04.2016 19:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Maç öncesi toplantıda ilk 11'de olmadığı için hocasına tepki gösteren Caner Erkin'in kadroya alınmadığı kulüp tarafından açıklanmıştı.

Derbi öncesi yayıncı kuruluşa konuşan Pereira konu hakkında şu ifadeleri kullandı;

"Aslında oyuncumuz sadece bana değil takıma saygısızlık yaptı. Vermiş olduğu kararlara saygısızlık yaptı. İlk 11'de değildi. Daha sonra takımın yanında olmama kararı verdi. Kulübü savunmama düşüncesi oluştu. Sadece kendini düşündüğünü gördük. Bana bir şey yapmadı ancak toplantının ardından böyle bir tepki gösterdi. Bu konu sadece bana yapılan bir saygısızlık değil. Takımı düşünmek zorundayız. Kendimizi düşüneceğimiz bir dönemde değiliz.  Egoist davranışlarla kendimizi düşüneceğimiz bir dönemde değilid.z Bu akşam oyuncularımın en iyi şekilde mücadele edeceklerine inanıyorum. Herkese iyi bir cevap vermek istiyoruz."

YORUMLAR 1
  • erkan23 8 yıl önce Şikayet Et
    Sizin sayginiz paraya gecer. Para biter ask biter derler ya siz aynen oylesiniz. Şampiyon olmak yada olmamak hepsi bos. Ruhsuz olmak boyle bir şey bu isten ekmek kazanmak sa derdiniz isinize bakin adam olun da taraftarı sevindirik trilyonluk eşekler.
    Cevapla