Fenerbahçe'de Markovic şoku!

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Lazar Markovic, sakatlığı nedeniyle sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de Markovic şoku!
Fenerbahçe'de Markovic şoku!
GİRİŞ 06.04.2016 15:24 GÜNCELLEME 06.04.2016 17:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şampiyonluk yarışında son derece kritik bir döneme giren Fenerbahçe'ye, sakatlığı bulunan Lazar Markovic'den kötü haber geldi... Adalesindeki sakatlık nedeniyle 2 aydır takımdan uzak olan Sırp futbolcunun sezonu kapattığı ortaya çıktı.

Sarı lacivertli formayı en son 5 Şubat'taki Antalyaspor maçında giyen Markovic, sakatlanmasının ardından bir süre İstanbul'da tedavi gördü. Buradaki teşhiste ilk olarak 4 hafta oynamayacağı belirtilen Sırp oyuncu, beklenen sürede iyileşmeyince İngiltere'ye gitti.

Liverpool Kulübü doktorları tarafından detaylı bir sağlık kontrolünden geçirilen Markovic'e bu kez '6 hafta sonra sahalara döner' denildi. Ancak, İngiliz doktorların tedavisi de olumlu sonuç vermedi. Sırp oyuncunun sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyeceği öğrenildi. 

YORUMLAR 5
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    adam gidici zaten daha ne diye oynasin
    Cevapla
  • AshuwAK 8 yıl önce Şikayet Et
    Açmışmıydıki 2-3 maç iyi oynadı. sonra Liverpool antremanını izledi bir dahada iyileşmedi. Oynamadan nasıl sezonu kapattı anlamak mümkün değil. Neden ilk sakatlandığında sezonu kattığı açıklanmadı da haftalar sonra açıklanıyor.
    Cevapla
  • Alsancak 8 yıl önce Şikayet Et
    Sezona baslamadiki dogru duzgun kapatsin
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    bu oyuncu fb de oynuyormuydu öyle birisinimi almışlardı bu yöneticilere Allah akıl fikir versin fb seyircisine yazık verilen paralar nerelere harcanıyor
    Cevapla
  • SAMİL YUCE 8 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman adam gibi oynadı.???? Yazık onlara verilen dövizlere..
    Cevapla