Diego: Bu ülkenin acısı bizim acımızdır!

Diego, Ankara patlamasından dolayı duyduğu üzüntüyü belirtirken, saldırının ardından ayrılmayı düşündüğünü belirten hocasına ders verdi.

Diego: Bu ülkenin acısı bizim acımızdır!
Diego: Bu ülkenin acısı bizim acımızdır!
GİRİŞ 15.03.2016 14:59 GÜNCELLEME 16.03.2016 00:37
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Diego, Başkent’teki patlamanın haberini aldıktan sonra soyunma odasının matem yerine döndüğünü belirtirken, tarifsiz acıyı en derinden hissedenlerden biri olduğunu söyledi.
 
“Bu ülkenin acısı bizim acımızdır” diyen Sambacı, “F.Bahçe’ye transferimden önce bu ülkeyi Türk arkadaşlarımdan birçok kez dinledim. Bana hep güzelliklerinden bahsediyorlardı. Buraya geldikten sonra, ben de en az onlar kadar sevdim Türkiye'yi. Yaz tatillerinden bile burada olmak istiyoruz. Saldırı haberlerini duydukça hepimizin yüreği yanıyor. Umarım bir daha böyle bir şey yaşanmaz" ifadelerini kullandı.

Pereira "Bu şekilde devam etmeye değer mi?" demişti

Ankara'daki saldırı sonrası konuşan Pereira "Olayı duyar duymaz ilk önce ailemi düşündüm. Değer mi burada bu şekilde devam etmeye, bu soru var aklımda. Anlayamıyorum, hayatımıza devam ediyoruz ve aniden bu olaylar oluyor, insanlar ölüyor. İnsanlar, aileler ağlıyor. Bu durum çok büyük üzüntü veriyor. Umarım bu olaylar son bulur. Umarım, her yere barış ve huzur gelir, biz o zaman futbol konuşabiliriz" dedi.

YORUMLAR 18
  • recep 8 yıl önce Şikayet Et
    bir gs li olarak takdir ettim seni.
    Cevapla
  • salih bitlisli 8 yıl önce Şikayet Et
    helal sana
    Cevapla
  • Şamil Oruçoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim gidecek yerimiz yok. Daha ağır ifadeler de kullanılabilir ama benim ifadem gitmek isteyen 'DEFOLUP GİTSİN'...
    Cevapla
  • ramazan 8 yıl önce Şikayet Et
    cakir ben almanyada kaliyorum kardesim Ülkeme Vatanima gelecegim tabiki bunun patlamayla hicbir alakasi yok korkaklik vesayre hicbir baglantisi yok.... burada yasayan tüm türk kardeslerim bugün milli seferberlik ilan edilse kosa kosa gelir Türk milleti hicbir zaman hicbir seyden korkmamistir öleceksek vatanimiz icin ölelim yeterki Vatan Sagolsun.....
    Cevapla
  • adamın biri 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam sinyalci
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle